U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-06-2019 21:50 uur

DSO 1 – Furore 1 (22-14)

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.

De eerste helft kon het eerste het nog aardig bij houden en de ruststand was dan ook 9-7.

Doelpunten van, Tiuri afstand, Eline vanachter de korf, Kayley de Groen uit vrije bal, Thomas afstand, Yvo fraaie doorloopbal, Thomas, strafworp verdient door Tiuri, Kayley v Zonderen fraaie doorloopbal.

Rust.

Na rust werd er flink gewisseld, maar DSO was de beter schietende ploeg en won uiteindelijk met 22-14.

Doelpunten van Yvo, strafworp, zelf verdient, Julia van afstand, na goede actie vak, Kayley v Zonderen afstand, Yvo strafworp verdient door Rik, Tiuri afstand 2x en Yvo afstand.

Eindstand 22-14.

Het eerste begon in het veld met twee nederlagen, maar daarna werden er voor de zaal begon alle wedstrijden gewonnen. Het eerste stond toen bovenaan, na de zaal werd er goed doorgegaan en uiteindelijk was het kampioenschap binnen.

Toen we in september 2016 op de Omzoom begonnen was het nog vierde klasse en nu in september 2019 staan we in de tweede klasse, ook in de zaal, dus het was een lang, maar grandioos seizoen eerste.

Er waren nog meer kampioenen deze zaterdag, de B1 en de C2 en de C3 en de D1 zijn kampioen, GEFELICITEERD!!!

Op een paar wedstrijden van de jeugd na zit de kompetitie erop, als afsluiting is er zaterdag het Mixtoernooi op de Omzoom.

In augustus gaan we weer beginnen.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag kwam de koploper op bezoek: ALO uit Den Haag. Het was redelijk weer en droog, afgelopen week was er heel veel water gevallen, maar de velden hadden het goed doorstaan. Thomas en Sven zijn geblesseerd en Imar en Martin waren de goede vervangers.

Zondagmiddag, de Omzoom, het was koud, een beetje nat en een stevige wind uit het noordoosten, dus geen gemakkelijk weer voor beide ploegen. SDO komt uit Veldhoven en voor het eerste een onbekende tegenstander.

Thomas is geblesseerd en Imar was zijn vervanger. Het eerste opende de score, na acht minuten, Heleen snelde langs haar dame en benutte de doorloopbal fraai, 1-0. Een minuut later was het wederom Heleen, die 2-0 inschoot van afstand.

Een volledig eerste kwam in actie op een zonovergoten Omzoom, zondagmiddag, lekker weer, niet te veel wind. DKB komt uit Best. Dat is best ver weg en een onbekende tegenstander. Wat al snel bleek was dat de beide partijen aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft ging het met de score op en neer. Het was Thomas, die de score opende van afstand, 1-0, maar in dezelfde minuut werd het gelijk ook van afstand.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

15 november 2019