U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

15-06-2019 21:50 uur

DSO 1 – Furore 1 (22-14)

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.

De eerste helft kon het eerste het nog aardig bij houden en de ruststand was dan ook 9-7.

Doelpunten van, Tiuri afstand, Eline vanachter de korf, Kayley de Groen uit vrije bal, Thomas afstand, Yvo fraaie doorloopbal, Thomas, strafworp verdient door Tiuri, Kayley v Zonderen fraaie doorloopbal.

Rust.

Na rust werd er flink gewisseld, maar DSO was de beter schietende ploeg en won uiteindelijk met 22-14.

Doelpunten van Yvo, strafworp, zelf verdient, Julia van afstand, na goede actie vak, Kayley v Zonderen afstand, Yvo strafworp verdient door Rik, Tiuri afstand 2x en Yvo afstand.

Eindstand 22-14.

Het eerste begon in het veld met twee nederlagen, maar daarna werden er voor de zaal begon alle wedstrijden gewonnen. Het eerste stond toen bovenaan, na de zaal werd er goed doorgegaan en uiteindelijk was het kampioenschap binnen.

Toen we in september 2016 op de Omzoom begonnen was het nog vierde klasse en nu in september 2019 staan we in de tweede klasse, ook in de zaal, dus het was een lang, maar grandioos seizoen eerste.

Er waren nog meer kampioenen deze zaterdag, de B1 en de C2 en de C3 en de D1 zijn kampioen, GEFELICITEERD!!!

Op een paar wedstrijden van de jeugd na zit de kompetitie erop, als afsluiting is er zaterdag het Mixtoernooi op de Omzoom.

In augustus gaan we weer beginnen.

Sibbeltje.