U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-06-2019 20:03 uur

Furore 1 – Stormvogels 1 (16-5)

Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Caro schoot vlak daarna raak van afstand en het was 3-1. Stormvogels schoot 3-2 in van afstand, maar een minuut later was het Merel, die raak schoot van halve afstand, na wegtrekken en goed doorspelen van Heleen, 4-2. De wind werd sterker en dwars over het veld, beide partijen hadden daar last mee, maar vijf minuten voor de rust schoot Yvo 5-2 in van afstand, wat tevens de ruststand was.

Rust, het was nog niet gedaan.

Tweede helft, het eerste pakte het meteen op, Yvo snelde langs zijn heer, Sven stapte weg van de paal en schiet raak vanachter de korf, 6-2. Wissel, Tiuri maakt een kansje en het is 7-2, twee minuten later is het Bram, die van afstand 8-2 inschiet. Dat was wel lekker, binnen vier minuten, drie doelpunten.

Stormvogels maakte 8-3, via een doorloopbal, maar het eerste had het ritme te pakken, het was Caro van afstand 9-3 en Tiuri van afstand 10-3. Heleen schoot 11-3 in, via een wat rommelige doorloopbal en nadat Stormvogels een strafworp had gemist, was het Lisanne, die langs haar dame snelde, verkeerd werd afgestopt.

Strafworp, Lisanne benutte deze strafworp en het was 12-3. Dionne kwam erin voor Lisanne, die onder luid applaus, haar laatste wedstrijd speelde. Lisanne met bloemen, jammer dat je stopt, vindt Sibbeltje, maar het is niet anders.

De wedstrijd ging verder met nog tien minuten te spelen, Stormvogels benutte een strafworp en het 12-4, maar Heleen deed nog even een duit in het zakje. Haar befaamde afstandsschoten waren, binnen een minuut tweemaal raak en het was, 14-4. Het was gedaan, het werd nog, 14-5 door een kansje en Sven maakte 15-5, door vlakbij de paal in te schieten. Er werden nog wat applauswissels gedaan, de reserves van het tweede, die er vrijwel altijd aanwezig werden, kwamen erin.

Tiuri maakte de eindstand op 16-5, door een zeer fraaie actie van hemzelf af te ronden met een schot van afstand, 16-5. Even later was het einde, gejuich, veel applaus en felicitaties van het vele publiek en bestuur.

Het feest ging nog wel een tijdje door. Enorm gefeliciteerd eerste, jullie hebben het verdiend.

Het tweede won zaterdagmiddag ook in een spannende wedstrijd. De E6 en E1 werden zaterdag Kampioen!!! Enorm.Het derde redde het niet, maar kan het woensdagavond worden op de Omzoom.

Over twee weken is de laatste competitieronde.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender