U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
29-05-2019 21:34 uur

Schoolkorfbal

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Het liep als een trein en dat is voor de organisatie een pluim waard, want een toernooi, dat zo groot is, organiseer je niet zomaar even. Inschrijvingen, programma maken, boekjes, flyers maken, sponsors zoeken, alles was geregeld. Daarnaast de kantine bezetting, met deze grote drukte en de organisatie van de grote loterij. Het liep perfect.

De maandag, eerste dag waren om 09.00 uur, een aantal vrijwilligers bij elkaar om de velden uit te leggen, de palen neer te zetten, het geluid op te zetten en nog meer klussen te doen, dan komen rond half zes, de verkeersregelaars en de fietsenregelaars binnen om hun werk te gaan doen en dat is niet niks, want de gehele Omzoom stroomt vol met fietsen en auto’s.

Het wedstrijdsecretariaat is op deze avonden de organisatie met de omroeper en niet te vergeten de scheidsrechters en als dat goed loopt en dat deed het deze vijf avonden, dan loopt het toernooi. Binnen in de kantine is het zeer druk, loten worden verkocht en voor de snoepkraam staan rijen. Achter de bar en in de keuken wordt keihard gewerkt. Er staat ook een propaganda tent bij het clubhuis.

Rond kwart over acht in de avond is het afgelopen, de Omzoom stroomt weer leeg, de palen worden weer opgeruimd, de papiertjes en het afval wordt opgehaald en nieuwe afvalzakken weer opgehangen. Iedere middag om half vijf worden de palen weer neergezet, de vlaggen en het terras voor de kantine klaargemaakt.

Alles dus in de hand, want er komt toch veel kijken bij de organisatie van dit zeer grote toernooi, waar heel veel ploegen aan deelnemen en ook heel veel publiek op af komt. Petje af voor al die vrijwilligers(sters) van Furore, onze club. Ik heb ze niet geteld, maar het zijn er heel veel.

Vrijdag was de finale avond en na afloop werden de wisselbekers uitgereikt. Daarna opruimen, schoonmaken en met een grote groep nog even nazitten, de competitie begon zaterdag weer om 09.00 uur.

Een kleine impressie van Sibbeltje met moeie voeten, want het is niet niks om dit grote toernooi te organiseren.

Sibbeltje.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

Laatste gastenboekbericht

2019-06-22 20:16:08

Oene

Mixtoernooi, afsluiting seizoen, zaterdag, geweldig weer, veel ploegen, om 14.00 uur begonnen en om 19.00 uur was de winnaar bekend. Daarna lekker gegeten en nagezeten. Organisatie, bar,helpers bedankt !!!!

Bezoek ons gastenboek