U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
20-05-2019 19:22 uur

Furore 1 – Aurora 1 (15-12)

Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.

Het was wederom Sven, die van afstand raak schoot, na een goede actie van het vak, 6-2. Het was Aurora die een strafworp verdiende, 6-3, maar Tiuri maakte vlak voor rust nog 7-3 van afstand.

Rust, het eerste was sterker in de eerste helft, dus het zag er goed uit. Aurora maakte 7-4 van afstand, maar Sven scoorde meteen van afstand en het was 8-4. Daarna kwam het eerste in een fase dat het niet echt lukte om te scoren. Veel schoten gingen mis en Aurora profiteerde daarvan. Ze kwamen terug tot 8-7 na zestien minuten spelen. Er werd gewisseld, Niels kwam erin en Lisanne zette in de zestiende minuut het eerste op 9-7 van afstand.

Het eerste was er weer, twee minuten later was het Bram, die vanachter de paal raak schoot, 10-7 en het was weer Bram, die 11-7 maakte van halve afstand, na een goede actie van het vak. Niels werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 12-7. Het eerste ging lekker door en het was Niels die van afstand raak schoot, 13-7.

Aurora benutte een strafworp en het was 13-8. Heleen snelde langs haar dame, maar werd verkeerd afgestopt, Tiuri benutte de strafworp, 14-8. Het was Niels, die 15-8 inschoot, via een zeer fraaie doorloopbal. Toen was het gespeeld met nog drie minuten op de klok. Wat foutjes betekende een strafworp, 15-9 en Aurora schoot in de laatste minuten nog drie keer raak van afstand.

Eindstand 15-12.

Geen fantastische wedstrijd, maar wel belangrijke punten. OKV verloor nipt, dus jullie staan weer op de eerste plaats. Volgende week OKV uit, dus dat wordt zeer spannend met nog drie wedstrijden te gaan. Het was trouwens een zeer goede middag, senioren 2 en 3 wonnen ook hun wedstrijd.

Komende week schoolkorfbal van maandag t/m vrijdagavond, ook zeer belangrijk en dan komend weekend weer veel wedstrijden.

Succes!!!

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender