U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-05-2019 22:16 uur

Klaverjassen 12 april

12 April - alweer de laatste kaart avond van het seizoen 2018/2019. Er waren 24 mensen aanwezig, dus 6 tafels. Het beloofde een spannende avond te worden aangezien de eerste 6 mensen in de totaal stand allemaal nog konden winnen. Als ze een goede avond zouden spelen natuurlijk. Maar de avond zelf kende natuurlijk één winnaar. Dit was Wolfgang Weites met 5238 punten. De poedelprijs ging naar Frank van Enkhuizen met 3669 punten.

Na lang Tellen bleek Hans De Wolff de meeste marsen van dit seizoen gespeeld te hebben. Hij kreeg dan ook de Marsen prijs. De eerste prijs ging naar Henk Egberts die in zijn eerste seizoen gelijk de eerste prijs pakte. Hierna de tombola en werden er nog wat mensen in het zonnetje gezet.

Wanda een bloemetje omdat zij altijd bardienst draait. John een chocolaatje ook voor het draaien van de bardienst en omdat ik altijd een beroep op hem kan doen als we een kaarter te kort hebben. Ook kreeg Ilse een bloemetje voor het altijd top verzorgen van de tombola. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de gezellige avonden en hoop ik jullie 20 september 2019 allemaal weer terug te zien

Groetjes, Rene Collewijn

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek