U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-05-2019 22:16 uur

Klaverjassen 12 april

12 April - alweer de laatste kaart avond van het seizoen 2018/2019. Er waren 24 mensen aanwezig, dus 6 tafels. Het beloofde een spannende avond te worden aangezien de eerste 6 mensen in de totaal stand allemaal nog konden winnen. Als ze een goede avond zouden spelen natuurlijk. Maar de avond zelf kende natuurlijk één winnaar. Dit was Wolfgang Weites met 5238 punten. De poedelprijs ging naar Frank van Enkhuizen met 3669 punten.

Na lang Tellen bleek Hans De Wolff de meeste marsen van dit seizoen gespeeld te hebben. Hij kreeg dan ook de Marsen prijs. De eerste prijs ging naar Henk Egberts die in zijn eerste seizoen gelijk de eerste prijs pakte. Hierna de tombola en werden er nog wat mensen in het zonnetje gezet.

Wanda een bloemetje omdat zij altijd bardienst draait. John een chocolaatje ook voor het draaien van de bardienst en omdat ik altijd een beroep op hem kan doen als we een kaarter te kort hebben. Ook kreeg Ilse een bloemetje voor het altijd top verzorgen van de tombola. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de gezellige avonden en hoop ik jullie 20 september 2019 allemaal weer terug te zien

Groetjes, Rene Collewijn

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender