U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-05-2019 22:16 uur

Klaverjassen 12 april

12 April - alweer de laatste kaart avond van het seizoen 2018/2019. Er waren 24 mensen aanwezig, dus 6 tafels. Het beloofde een spannende avond te worden aangezien de eerste 6 mensen in de totaal stand allemaal nog konden winnen. Als ze een goede avond zouden spelen natuurlijk. Maar de avond zelf kende natuurlijk één winnaar. Dit was Wolfgang Weites met 5238 punten. De poedelprijs ging naar Frank van Enkhuizen met 3669 punten.

Na lang Tellen bleek Hans De Wolff de meeste marsen van dit seizoen gespeeld te hebben. Hij kreeg dan ook de Marsen prijs. De eerste prijs ging naar Henk Egberts die in zijn eerste seizoen gelijk de eerste prijs pakte. Hierna de tombola en werden er nog wat mensen in het zonnetje gezet.

Wanda een bloemetje omdat zij altijd bardienst draait. John een chocolaatje ook voor het draaien van de bardienst en omdat ik altijd een beroep op hem kan doen als we een kaarter te kort hebben. Ook kreeg Ilse een bloemetje voor het altijd top verzorgen van de tombola. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de gezellige avonden en hoop ik jullie 20 september 2019 allemaal weer terug te zien

Groetjes, Rene Collewijn

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender