U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
25-04-2019 15:22 uur

Door een Furorebril...

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

In de aanval begonnen Noor en Rox als heer met Loes en Nora, terwijl de verdediging werd bezet door Lars, Tigo, Maud en Fenna.

Melissa was helaas ziek (beterschap) en de wissels waren Jikke en Nila. Eline en Frank waren de coaches en de wedstrijd werd geleid door Patrick.

We begonnen sterk met aanvallen, we hielden heel lang de bal in het vak en er kwamen heel veel kansen uit. Er werd prima gelopen en geplaatst, maar uit de kansen kwam nog geen doelpunt. JAMMER!!!!!

Er werd langs de kant enthousiast meegeleefd door publiek, coaches en wissels. En toen na een goede aanval Loes de 1-0 op het scorebord liet zien, riep Nila: "lekker Loes".

Celeritas ging in de aanval, maar Fenna onderschepte de bal en via via ging deze weer naar de aanval. Nora probeerde een doorloopbal, helaas ging deze net over het randje. Jammer zeg!! Celeritas had de bal, maar naar het andere vak spelen was er niet bij want Noor pakte de bal weer af en speelde snel naar Loes, die vlak bij de korf stond en zij schoot de stand naar 2-0.

Wisselen dus een andere aanval, maar dat maakte niet uit. We waren echt veel sterker dan de ploeg uit Alkmaar. De aanval draaide goed en de heer van Lars wilde voorspringen, maar miste. Lars draaide zich om en schoot de bal beheerst door de korf, 3-0. Toen was er nog maar een kwartier voorbij, dus dat kon nog wat worden????

Eerst ging Celeritas weer in de aanval, maar al snel onderschepte Nora de bal en ging de bal naar onze aanval, waar Celeritas een fout maakte waaruit een vrije bal kwam.

De nemer met bal op 2,5 m speelt naar de aangever onder de paal, iemand anders loopt door en neemt de doorloopbal. Deze was ingestudeerd, een leuke en goede vrije bal en het was jammer dat er net geen doelpunt uit kwam.

Tigo werd van achter verdedigd, helaas ging de verkregen strafworp mis. Even later schoot Tigo van afstand, echter mis, maar de goede afvang stond paraat en na goed samenspel met z’n vieren kwam er opnieuw een kans voor Tigo en deze zat er wel in, 4-0.

Dus weer wisselen en er kwamen heel wat kansen voor onze ploeg om de afstand tot Celeritas groter te maken met doelpunten, echter ze wilden er niet in. Helaas schoot Celeritas vlak voor rust een afstandbal door de korf, 4-1.

RUST

In de tweede helft begonnen we met Nila vo0or Maud en Jikke voor Noor.

Celeritas neemt uit en begint aan een lange aanval, echter veel gevaar zat er niet in omdat onze ploeg er bovenop zat met het verdedigen. Weinig kansen dus voor de tegenpartij.

Daarentegen kregen de C-2 ers van ons best veel kansen, een afstandschot van Rox en even later een doorloopbal troffen net geen doel.

Ik vind wel dat er erg goed gespeeld werd, helaas zat het niet erg mee met de doelpunten. Maar opeens na een puike aanval met het gehele vak kwam Loes vrij te staan van afstand en zij aarzelde niet, schoot door de korf en bracht de stand op 5-1.

Dus weer werd er van vak en functie gewisseld en ging de ploeg er nog even tegenaan. Celeritas kwam natuurlijk weer een keer in de aanval en de dame van Loes schoot raak, maar……………Patrick keurde hem terecht af, want het was echt verdedigd.

En zo ging het eigenlijk steeds, de tegenpartij kreeg weinig kansen omdat er door onze ploeg heel sterk werd verdedigd. PRIMA!!!!

Er kwam nog een slotoffensief van ons en er kwamen schoten van Lars, Tigo, Nila en Fenna, maar het lukte niet meer om de bal door de korf te krijgen.

De oooohhhhhh’s en aaaaahhhhhh’s klonken over het veld door de coaches, maar ook het publiek leefde erg mee.

Patrick floot voor het einde van de wedstrijd en jullie doel was bereikt, want deze wedstrijd wilden jullie erg graag winnen.

JULLIE WAREN ECHT DE STERKSTE PLOEG!!!!!!!

 

Ik heb echt van jullie genoten, de inzet en de sfeer in de ploeg, goed gedaan met z’n allen.

 

Veel plezier en succes verder in de competitie.

 

Rita
facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek