U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
25-04-2019 15:22 uur

Door een Furorebril...

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

In de aanval begonnen Noor en Rox als heer met Loes en Nora, terwijl de verdediging werd bezet door Lars, Tigo, Maud en Fenna.

Melissa was helaas ziek (beterschap) en de wissels waren Jikke en Nila. Eline en Frank waren de coaches en de wedstrijd werd geleid door Patrick.

We begonnen sterk met aanvallen, we hielden heel lang de bal in het vak en er kwamen heel veel kansen uit. Er werd prima gelopen en geplaatst, maar uit de kansen kwam nog geen doelpunt. JAMMER!!!!!

Er werd langs de kant enthousiast meegeleefd door publiek, coaches en wissels. En toen na een goede aanval Loes de 1-0 op het scorebord liet zien, riep Nila: "lekker Loes".

Celeritas ging in de aanval, maar Fenna onderschepte de bal en via via ging deze weer naar de aanval. Nora probeerde een doorloopbal, helaas ging deze net over het randje. Jammer zeg!! Celeritas had de bal, maar naar het andere vak spelen was er niet bij want Noor pakte de bal weer af en speelde snel naar Loes, die vlak bij de korf stond en zij schoot de stand naar 2-0.

Wisselen dus een andere aanval, maar dat maakte niet uit. We waren echt veel sterker dan de ploeg uit Alkmaar. De aanval draaide goed en de heer van Lars wilde voorspringen, maar miste. Lars draaide zich om en schoot de bal beheerst door de korf, 3-0. Toen was er nog maar een kwartier voorbij, dus dat kon nog wat worden????

Eerst ging Celeritas weer in de aanval, maar al snel onderschepte Nora de bal en ging de bal naar onze aanval, waar Celeritas een fout maakte waaruit een vrije bal kwam.

De nemer met bal op 2,5 m speelt naar de aangever onder de paal, iemand anders loopt door en neemt de doorloopbal. Deze was ingestudeerd, een leuke en goede vrije bal en het was jammer dat er net geen doelpunt uit kwam.

Tigo werd van achter verdedigd, helaas ging de verkregen strafworp mis. Even later schoot Tigo van afstand, echter mis, maar de goede afvang stond paraat en na goed samenspel met z’n vieren kwam er opnieuw een kans voor Tigo en deze zat er wel in, 4-0.

Dus weer wisselen en er kwamen heel wat kansen voor onze ploeg om de afstand tot Celeritas groter te maken met doelpunten, echter ze wilden er niet in. Helaas schoot Celeritas vlak voor rust een afstandbal door de korf, 4-1.

RUST

In de tweede helft begonnen we met Nila vo0or Maud en Jikke voor Noor.

Celeritas neemt uit en begint aan een lange aanval, echter veel gevaar zat er niet in omdat onze ploeg er bovenop zat met het verdedigen. Weinig kansen dus voor de tegenpartij.

Daarentegen kregen de C-2 ers van ons best veel kansen, een afstandschot van Rox en even later een doorloopbal troffen net geen doel.

Ik vind wel dat er erg goed gespeeld werd, helaas zat het niet erg mee met de doelpunten. Maar opeens na een puike aanval met het gehele vak kwam Loes vrij te staan van afstand en zij aarzelde niet, schoot door de korf en bracht de stand op 5-1.

Dus weer werd er van vak en functie gewisseld en ging de ploeg er nog even tegenaan. Celeritas kwam natuurlijk weer een keer in de aanval en de dame van Loes schoot raak, maar……………Patrick keurde hem terecht af, want het was echt verdedigd.

En zo ging het eigenlijk steeds, de tegenpartij kreeg weinig kansen omdat er door onze ploeg heel sterk werd verdedigd. PRIMA!!!!

Er kwam nog een slotoffensief van ons en er kwamen schoten van Lars, Tigo, Nila en Fenna, maar het lukte niet meer om de bal door de korf te krijgen.

De oooohhhhhh’s en aaaaahhhhhh’s klonken over het veld door de coaches, maar ook het publiek leefde erg mee.

Patrick floot voor het einde van de wedstrijd en jullie doel was bereikt, want deze wedstrijd wilden jullie erg graag winnen.

JULLIE WAREN ECHT DE STERKSTE PLOEG!!!!!!!

 

Ik heb echt van jullie genoten, de inzet en de sfeer in de ploeg, goed gedaan met z’n allen.

 

Veel plezier en succes verder in de competitie.

 

Rita
facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

Laatste gastenboekbericht

2019-06-22 20:16:08

Oene

Mixtoernooi, afsluiting seizoen, zaterdag, geweldig weer, veel ploegen, om 14.00 uur begonnen en om 19.00 uur was de winnaar bekend. Daarna lekker gegeten en nagezeten. Organisatie, bar,helpers bedankt !!!!

Bezoek ons gastenboek