U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
22-04-2019 09:58 uur

Furore 1 - DKV-Victoria 1 (15-13)

Zondagmiddag was het goed toeven op de Omzoom, prachtig weer, een niet echt harde wind en het derde en het tweede hadden gewonnen van DKV/Victoria. Het eerste staat bovenaan in de veldcompetitie, maar DKV/Victoria is een moeilijke tegenstander, uit werd verloren en in de zaal tweemaal kansloos. Het werd een spannende en fraaie wedstrijd deze middag.

DKV/Victoria startte sterk en het was in de vierde minuut al 0-2, via afstand en een strafworp. Het eerste kwam sterk terug en het was Tiuri, die 1-2 inschoot van afstand en even later was het Niels, die de geblesseerde Sven verving, van afstand 2-2 inschoot.

Het werd 2-3 van afstand en even later was 2-4 van afstand. DKV/Victoria miste een strafworp, maar maakte wel 2-5 door een doorloopbal te benutten.

Het was Tiuri, prompt 3-5 inschoot van afstand en een minuut later was het Bram, die vlakbij de korf verkeerd werd afgestopt, de strafworp werd benut door Yvo, 4-5.

Even later was het Bram, die 5-5 raak schoot en Tiuri zette het eerste op voorsprong, door van afstand in te schieten, na een goede actie van het vak, 6-5. Het werd spannend, want het was al snel 6-6, maar Brit maakte een omdraaibal en het was 7-6.

Ivo snelde langs zijn heer en de doorloopbal zat er fraai in en het was 8-6.

Rust, spannende eerste helft, veel inzet, maar het is nog niet gedaan.

Dat bleek, DKV/Victoria zette de stand binnen drie minuten op 8-8, maar Brit, maakte 9-8 van afstand.

Het werd 9-9 van afstand en zelfs 9-10 van afstand, maar het eerste knokte zich weer terug, het was Lisanne, die na een fraaie actie van het vak, 10-10 inschoot en even later was het Yvo, die langs zijn heer snelde en het was, 11-10.

Heleen werd verkeerd afgestopt en Yvo benutte de strafworp, 12-10.

Er werden wat wissels toegepast en Lisanne schoot het eerste naar 13-10, een minuut later was het 14-10 door Tiuri van afstand, toen waren er nog tien minuten te spelen.

Het werd zelfs nog 15-10, door Bram van halve afstand, maar DKV/Victoria kwam nog terug tot 15-13, maar dat was in de laatste seconden.

Winst, 15-13, veel inzet, goede wedstrijd van beide ploegen, goede scheidsrechter.

Goed begin tweede helft veldcompetitie.

Twee weken vrij nu, en dan is Helios uit de volgende tegenstander.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender