U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
22-04-2019 09:58 uur

Furore 1 - DKV-Victoria 1 (15-13)

Zondagmiddag was het goed toeven op de Omzoom, prachtig weer, een niet echt harde wind en het derde en het tweede hadden gewonnen van DKV/Victoria. Het eerste staat bovenaan in de veldcompetitie, maar DKV/Victoria is een moeilijke tegenstander, uit werd verloren en in de zaal tweemaal kansloos. Het werd een spannende en fraaie wedstrijd deze middag.

DKV/Victoria startte sterk en het was in de vierde minuut al 0-2, via afstand en een strafworp. Het eerste kwam sterk terug en het was Tiuri, die 1-2 inschoot van afstand en even later was het Niels, die de geblesseerde Sven verving, van afstand 2-2 inschoot.

Het werd 2-3 van afstand en even later was 2-4 van afstand. DKV/Victoria miste een strafworp, maar maakte wel 2-5 door een doorloopbal te benutten.

Het was Tiuri, prompt 3-5 inschoot van afstand en een minuut later was het Bram, die vlakbij de korf verkeerd werd afgestopt, de strafworp werd benut door Yvo, 4-5.

Even later was het Bram, die 5-5 raak schoot en Tiuri zette het eerste op voorsprong, door van afstand in te schieten, na een goede actie van het vak, 6-5. Het werd spannend, want het was al snel 6-6, maar Brit maakte een omdraaibal en het was 7-6.

Ivo snelde langs zijn heer en de doorloopbal zat er fraai in en het was 8-6.

Rust, spannende eerste helft, veel inzet, maar het is nog niet gedaan.

Dat bleek, DKV/Victoria zette de stand binnen drie minuten op 8-8, maar Brit, maakte 9-8 van afstand.

Het werd 9-9 van afstand en zelfs 9-10 van afstand, maar het eerste knokte zich weer terug, het was Lisanne, die na een fraaie actie van het vak, 10-10 inschoot en even later was het Yvo, die langs zijn heer snelde en het was, 11-10.

Heleen werd verkeerd afgestopt en Yvo benutte de strafworp, 12-10.

Er werden wat wissels toegepast en Lisanne schoot het eerste naar 13-10, een minuut later was het 14-10 door Tiuri van afstand, toen waren er nog tien minuten te spelen.

Het werd zelfs nog 15-10, door Bram van halve afstand, maar DKV/Victoria kwam nog terug tot 15-13, maar dat was in de laatste seconden.

Winst, 15-13, veel inzet, goede wedstrijd van beide ploegen, goede scheidsrechter.

Goed begin tweede helft veldcompetitie.

Twee weken vrij nu, en dan is Helios uit de volgende tegenstander.

Sibbeltje.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek