U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-03-2019 21:47 uur

Door een Furorebril...

Furore E6 - Sporting Andijk E2
Voordat we konden beginnen, geen scheids, dus met z'n allen naarstig op zoek naar iemand die kon fluiten. Wesley, die net had gefloten, ging zijn werk bellen of hij een uurtje later kon beginnen. Uiteindelijk was dat goed, toen kwam Frank binnen. Even overleg, Wesley toch naar zijn werk en Frank binnen de lijnen om de wedstrijd te fluiten. Bedankt mannen!!!

De ploeg van Senna bestond uit Curnoor, Vera, Pip, Fey (als heer) en Elisa. Na enige merktekens gezocht te hebben kende ik alle spelers van naam en konden we beginnen. Elisa begon als wissel.

Sporting Andijk had alleen meisjes en twee met geel hesje speelden als heer.

Frank floot in, Curnoor neemt middenuit en de bal wordt snel naar de kant van de aanval gespeeld. Pip krijgt meteen een schotkans, dat zou mooi geweest als die gelijk had gezeten, hij was echter mis en Sporting Andijk vangt het schot af.

Zij gingen in de aanval, maar Fey sprong ertussen en veroverde de bal, hup. . . . . . . . .weer naar onze aanval. Er werd veel geschoten in onze aanval en de afvang ging ook een tijdje erg goed. Maar toch kwam de bal een keertje bij Sporting Andijk, logisch toch, en toen wilden zij aanvallen. Echter Curnoor sprong ertussen en toen hadden wij de bal weer. Hieruit kwam een heel goede aanval met een schot van Pip, net op het randje. Vera vangt het schot speelt naar Fey en zij schiet de bal erin 1-0 . . . . . . . . Jippy!!

Sporting Andijk ging nu aanvallen en er kwam een schot op de rand, gelukkig viel hij er voor ons aan de goede kant af.

Deze eerste 10 minuten waren wij de sterkere ploeg met meer aanvallen.

In de tweede 10 minuten bleef Curnoor aan de kant, Elise kwam er in en Pip kreeg het hesje voor heer. Ook Sporting Andijk heeft gewisseld en deze spelers waren sterker dan degenen die er uit gingen. Dus wij moesten erg ons best doen en dat deden we ook. Een paar keer hadden we kans, maar het werden randjesballen. Ook werd er goed verdedigd, maar we konden niet voorkomen dat Sporting Andijk ook een doelpunt scoorde en zo werd de stand 1-1. Daarna maakte een dame van Sporting Andijk, die erg goed was, een doelpunt. Maar Frank keurde dit af wegens snijden. Frank legde uit wat snijden was en iedereen snapte het, dus gingen we weer door met de 1-1 stand. Wij houden heel lang de bal in ons bezit, één voor één toelopen, dat ging goed. Maar Sporting Andijk verdedigde ook goed, zodat het 1-1 bleef tot de RUST, Senna ging met haar ploeg praten en ze goed aanmoedigen voor de tweede helft. Kom op jongens, we gaan ervoor.

In de tweede helft ging Curnoor er weer in voor Vera en Pip werd weer dame. Nadat Sporting Andijk middenuit nam pakte Curnoor de bal er tussen uit en gingen wij in de aanval. Hij waagde zelf een schot, maar dat was verdedigd. Sporting Andijk in de aanval, een dame kreeg de bal op haar vinger en daar moest natuurlijk even naar gekeken worden. Gelukkig kon ze gewoon verder spelen. Wij hadden de bal weer en jammergenoeg kwam hij tijdens het overspelen op iemands voet en ja . . . . . . . dat mag nu eenmaal niet. Dus kreeg Sporting Andijk weer de bal en moesten wij alle zeilen bijzetten om goed te verdedigen. En dat lukte prima en Elisa kon de bal veroveren, dus wij weer in de aanval. Fey schoot van ver, helaas was het mis. Pip vangt het schot af en schoot zelf meteen. Maar zonder succes want het was verdedigd, jammer hoor!! Zo bleef de stand na 10 minuten nog onveranderd 1-1. Erg spannen was het.

Voor de laatste 10 minuten kwam Vera erin voor Pip en mocht Sporting Andijk uitnemen.

De bal werd onderschept en Curnoor schoot op de korf, daarna probeerde Sporting Andijk een doorloopbal. Elisa verdedigde een schot van de tegenpartij, dus gingen wij weer in de aanval. Deze aanval werd onderschept door Sporting Andijk, maar hun balbezit duurde niet lang. De afvang door Elisa en spelen via Vera, Curnoor met een lange bal op Fey had ze een schotkans. Oooooooooh we wilden de bal er wel in kijken, maar het ging net mis.

En zo ging het spel heel snel heen en weer. Het bleef enorm spannend en eigenlijk was een gelijkspel wel verdiend geweest, maar. . . . . . . . . Sporting Andijk scoorde uit een goede aanval 1-2 en in de laatste minuut werd het ook nog 1-3. Daarna konden wij niet veel meer doen, want Frank floot voor het einde van de wedstrijd.

Iedereen heeft keihard gewerkt, we waren echt niet veel minder en hadden best veel kansen om te schieten. Flink trainen maar met z'n allen, dan zit er nog wel een overwinning in.

Succes Senna met deze leuke ploeg en veel spelplezier.

Toen gingen we nog strafworpen nemen en omdat we een beetje later waren geëindigd benutten we de ruimte naast het speelveld.

Sporting Andijk schoot er 4 in en bij ons scoorden Curnoor, Elisa, Pip (die van Fey kwam op het randje) en Vera elk een keer, dus ook 4.

Een gelijkspel, hartstikke goed.

Rita

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender