U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-03-2019 19:55 uur

Verslag Klaverjassen

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

De uitslag van februari was Rene Collewijn de eerste prijs en de poedel prijs was dit keer voor Ilse. We gaan nog twee keer kaarten en de stand tot nu toe ziet er als volgt uit.Fred Walmar staat bovenaan gevolgd door Henk Egberts. Maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren

De volgende keer kaarten is 15 maart tot dan.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zondagmiddag op de Omzoom wad het goed toeven, mooi weer, niet te veel wind en de wedstrijd tegen OKV, altijd een moeilijke tegenstander en voor het eerst in de tweede klasse.

Het eerste begon met Caro, Merel met Niels en Sven in de verdediging en in de aanval Britt, Heleen en Bram en Thomas.

Dit was de eerste wedstrijd van de competitie en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor ons overleden erelid Nettie Heesen.

De wedstrijd ging van start en OKV maakte al snel 0-1 uit een vrije bal, maar Heleen schoot ook meteen raak van afstand en het was 1-1. Na 1-2 van halve afstand was het Sven, die van afstand 2-2 inschoot, maar OKV benutte een strafworp en het was 2-3.

Helaas werkt de competitie-button bovenaan onze website niet meer. Voor info over de competitie (programma, uitslagen en standen) kun je terecht op www.korfbal.nl/competitie
Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Zaterdagmiddag waren het terras van de kantine en het veld weer prachtig versierd met ballonnen en vlaggen. Dat was vrolijk binnenkomen. Op het gras stond een springattribuut en om half vier begonnen de clubkampioenschappen. De opening van het nieuwe seizoen kon beginnen.

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender