U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-03-2019 19:55 uur

Verslag Klaverjassen

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

De uitslag van februari was Rene Collewijn de eerste prijs en de poedel prijs was dit keer voor Ilse. We gaan nog twee keer kaarten en de stand tot nu toe ziet er als volgt uit.Fred Walmar staat bovenaan gevolgd door Henk Egberts. Maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren

De volgende keer kaarten is 15 maart tot dan.

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender