U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-03-2019 19:51 uur

Sporting West 1 – Furore 1 (19-14)

Sporting West was de tegenstander zondagmiddag, thuis werd er gewonnen, maar deze middag lukte dat niet. Sporting West was de betere ploeg en heeft verdiend gewonnen.

Het eerste begon met drie invallers, Lisa, Max en Coen begonnen in de basis., het was Tiuri, die van afstand 0-1 inschoot, maar het was al snel gelijk, vanachter de korf, 1-1. Sporting West liep uit tot 4-1, na een kwartier spelen, Heleen maakte 4-2 uit een vrije bal en na 5-2, maakte Max van afstand 5-3.

Het eerste was niet zoveel zwakker, maar het schot was niet best.

Sporting West liep uit tot 7-3, Max werd verkeerd afgestopt en Coen benutte de strafworp, 7-4, Het werd 9-4, via afstandsschoten, daarbij moet wel vermeld worden, dat er bovenop op gezeten werd met verdedigen, maar dat mocht doorgaan.

Bram werd verkeerd afgestopt en Tiuri benutte de strafworp, 9-5. Na 10-5 werd Lisa verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en Coen schoot de strafworp raak, 10-6. Na 11-6 van afstand was het Bram, die vanachter de korf 11-7 inschoot.

Het eerste was niet zoveel zwakker, de inzet was er wel, maar ja die kansen….

Rust.

Het werd al snel, 11-8 door Lisa van afstand, maar het eerste kwam niet dichterbij, Sporting West liep weer uit tot 13-8, Nils kwam erin voor Coen en Merel schoot van afstand, 13-9 in.

Tom kwam erin voor Max, echter Sporting West scoorde er lustig op los en liep uit tot 16-9, alle afstandsschoten.

Tiuri maakte van afstand 16-10 en na 18-10 en de wissel Kaylee voor Lisa, was het Merel, die 18-11 inschoot van halve afstand. Heleen schoot 18-12 in van afstand en Nils maakte 18-13 van afstand.

Na 19-14, benutte Tiuri nog een strafworp 19-14, eindstand.

Jammer, er wed best hard gewerkt, maar er zal veel beter geschoten moeten worden en op de goede momenten.

Nog drie wedstrijden te gaan eerste, jullie hebben het nog steeds in eigen hand.,

Zondag komt DOT op bezoek in het Trias, aanvang 15.15 uur, belangrijk, het tweede speelt om 14.00 uur ook een belangrijke wedstrijd., verder spelen alle seniorenploegen zondag,

Zaterdag, Trias veel thuiswedstrijden van de jeugd en junioren, kijk op het programma op de website, voor de aanvangstijden.

Komt de ploegen aanmoedigen!!

Sibbeltje.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek