U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
04-03-2019 21:11 uur

Furore 1 - DKV/Victoria 1 (23-31)

Zondag vroeg in de middag was de belangrijke wedstrijd tegen DKV/Victoria. Uit was er verloren en het werd deze middag een wedstrijd met veel doelpunten, maar geen punten. Britt en Bram waren na ziekte en blessure weer terug in de basis. Het eerste heeft vooral in de eerste helft de wedstrijd verloren, de eerste tien minuten gingen nog aardig gelijk op.

Bram opende de score van afstand 1-0, maar het was al snel 1-1 vanachter de korf. Na 1-2 van halve afstand werd het 1-3 door een makkelijk gegeven strafworp. Bram maakte 2-3, vlakbij de korf en even later werd Bram verkeerd afgestopt, de strafworp werd gemist.

DKV/Victoria ging toen uitlopen en er werd met scherp geschoten, zes minuten later was het 2-6, alle afstandsschoten. Heleen schoot 3-6 in van afstand, maar na 3-7, was het Tiuri die 4-7 inschoot van afstand.

DKV/Victoria liep uit tot 4-11. Het eerste was niet scherp genoeg en het scoren was ook niet best.

Tiuri werd verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en Sven schoot de strafworp raak, 5-11. Een minuut later snelde Tiuri langs zijn heer en het was 6-11, maar de tegenstander begon weer raak te schieten en liep uit tot 6-14. Niels kwam erin voor Ivo en hij maakte 7-14 van afstand, vlak voor rust werd het nog 7-15.

Rust, het was niet best: te weinig doelpunten, en met een tegenstander die heel goed schiet, dan zal er harder gewerkt moeten worden.

Tweede helft was wel anders, in ieder geval veel meer doelpunten van beide kanten. Dus af en toe kwam het eerste dichterbij, maar dan nam DKV/Victoria het heft weer in handen.

De eerste minuut was voor Sven, verkeerd afgestopt en de strafworp betekende 8-15. Na 8-16 was het Merel die 9-16 inschoot van halve afstand en Bram maakte 10-16 van halve afstand. Het werd 11-16 door Tiuri van afstand, na 11-17 was het Merel die 12-17 inschoot.

Bram maakte 13-17, maar DKV/Victoria benutte een strafworp en het was 13-18. Lisanne maakte van afstand 14-18, maar DKV/Victoria begon weer raak te schieten en liep uit tot 14-21. Er werd wat gewisseld, Britt werd verkeerd afgestopt, Sven benutte de stafworp,15-21 Toen waren er vijftien minuten gespeeld,

Het eerste probeerde terug te komen, Niels schoot van afstand 16-21 in en Merel maakte 17-21 via een omdraaibal. Liza schoot 18-22 raak en het was Merel die van afstand 19-22 inschoot.

Maar dit zette niet door. DKV/Victoria liep uit tot 19-25, alle afstandsschoten. Niels benutte een strafworp, 20-25, maar het eerste kon geen vuist meer maken. Vier minuten voor tijd was het 20-29, Niels maakte 21-29 en Britt 22-29 van afstand. Bram maakte nog een doorloopbal maar de eindstand werd uiteindelijk 23-31.

DKV/Victoria maakte 24 doelpunten van afstand, dus eerste er valt nog wat te doen de komende wedstrijden. In ieder geval een flinke domper deze wedstrijd.

Zondag Sporting West uit, ook weer een moeilijke tegenstander, dus opladen en strijden!!

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender