U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
04-02-2019 21:35 uur

Haarlem 1 - Furore 1 (16-14)

Zondagmiddag was de returnwedstrijd tegen Haarlem. Thuis werd er verrassend gewonnen, maar dat wilde niet zeggen dat het een gemakkelijke wedstrijd zou worden en dat werd het ook niet.

De eerste helft was spannend met veel doelpunten. Het was Britt die de score opende, 0-1 van afstand, maar prompt werd het 1-1 ook van afstand. Een minuut later was het Ivo die 1-2 inschoot en het werd 1-3 door Niels, via een doorloopbal.

Haarlem kwam terug via afstand en het was 3-3. Merel schoot 3-4 in van halve afstand, maar het werd al snel 4-4 vanachter de korf. Het was Sven die 4-5 maakte, vlakbij de korf, maar Haarlem benutte een strafworp en het was 5-5. Heleen maakte van afstand 5-6, maar na 6-6 was het Haarlem dat op voorsprong kwam, via afstand, 7-6.

Ook nu werd het weer snel gelijk door Sven, afstand 7-7.

Na 8-7 was het Heleen, die 8-8 inschoot na een fraaie actie van het vak. Sven maakte 8-9, vlakbij de korf, fraai aangegeven door Britt. Toch werd het nog 10-9 voor Haarlem, wat tevens de ruststand was.

Spannend, maar de tweede helft liep anders. Na een gemiste kans om gelijk te komen, maakte Haarlem 11-9. Haarlem miste een strafworp, maar liep uit tot 12-9. De doelpunten vielen niet meer bij het eerste en er werd gewisseld, maar Haarlem liep uit tot 15-9.

Het werd 15-10 door Liza, via een doorloopbal, maar via een strafworp werd het 16-10.

Het eerste probeerde het nog wel, Heleen maakte 16-11 via afstand en Merel schoot 16-12 in van halve afstand. Toen waren er nog zes minuten te spelen.

Liza maakte 16-13 van afstand en Sven schoot van afstand nog 16-14 in.

Tweede helft te weinig gescoord, echter wel hard gewerkt. Komende zondag komt Swift op bezoek, de koploper, dus dat wordt een moeilijke wedstrijd.

Kop op en er tegenaan eerste.

Sibbeltje.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Op een voor ons vreemde tijd was de wedstrijd tegen ALO uit Den Haag. Na een minuut stilte, voor het vorige week overleden erelid Stefan Hartman, begon de wedstrijd, met Niels voor Bram, die geblesseerd is. Het zou niet gemakkelijk worden deze avond en dat kwam ook uit.

Er werd in hoog tempo gestart door beide ploegen en het was Niels, die het eerste op voorsprong zette, vanachter de korf raak, 1-0. Even later was het Ivo, die 2-0 maakte van afstand, maar ALO kwam al snel terug tot 2-2, via een doorloopbal en afstand.
Ons bereikte het trieste bericht dat op 89 jarige leeftijd de heer Steven Hartman plotseling is overleden. Steven Hartman is de oprichter van Kieviten en erelid van de vereniging. Door zijn verhuizing in 1974 naar Oldenzaal werd zijn directe betrokkenheid minder, maar door zijn dochter Hanneke bleef hij op de hoogte.
Eind 2018 werd bekend, dat de regering een Sportbesluit BTW had ingediend en dat het ook aangenomen is.

Er werden in december voorlichtingsbijeenkomsten gehouden door de Gemeente. Deze werden ook bezocht door diverse bestuursleden. Langzamerhand werd wel duidelijk, dat het Sportbesluit, voor onze vereniging ook gevolgen zal hebben.

De grootste verandering is, dat Stichting Provily-Omzoom geen BTW meer in rekening mag brengen over de gebruikersvergoeding, die de vereniging nu betaalt.
I.v.m. de BTW verhoging en hogere inkoopprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen van diverse dranken te verhogen.
Deze verhoging is per direct ingegaan.

Bestuursblog

De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.

Binnenkort op de kalender

23 februari 2019

Darttoernooi

15 maart 2019

Klaverjassen

23 maart 2019

Pizzaparty D/C

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore C3 - HBC C1

HOERA......DE "0" is weg!!!!!

Ik kwam de kleedkamer in en daar waren Eline, Bouchra en de ploeg net klaar met de bespreking voor de wedstrijd en ze konden meteen op de foto.

Deze ploeg bestaat uit allemaal toffe meiden, een paar kende ik er wel van gezicht, maar welke namen erbij horen......

Tja, je kan van mij ook niet verwachten dat ik de gezichten en namen van alle 18 jeugdploegen uit mijn hoofd weet. Dus dat werd weer: kleur schoenen, knotje, vlecht, bril, groot enz. En zo komen we er altijd wel weer uit.

Zondagmiddag vroeg kwam Swift, de koploper in de competitie, op bezoek in het Trias. De E5 was de ploeg van de week.

Uit werd er flink verloren, dus het zou een moeilijke wedstrijd worden voor het eerste.

De eerste tien minuten ging de strijd gelijk op, het werd 0-1 uit een vrije bal en in dezelfde minuut was het 1-1 door Niels, die een kans bij de korf raak schoot. Twee minuten later was het Lisanne, die van afstand doel trof (2-1), maar prompt werd het 2-2 van afstand.

Laatste gastenboekbericht

2019-01-27 12:55:32

Oene

Het eerste heeft zaterdagmiddag in Zeist gewonnen van RDZ, De einstand was 14-18,punten mee naar Krommenie.

Bezoek ons gastenboek