U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
04-02-2019 21:35 uur

Haarlem 1 - Furore 1 (16-14)

Zondagmiddag was de returnwedstrijd tegen Haarlem. Thuis werd er verrassend gewonnen, maar dat wilde niet zeggen dat het een gemakkelijke wedstrijd zou worden en dat werd het ook niet.

De eerste helft was spannend met veel doelpunten. Het was Britt die de score opende, 0-1 van afstand, maar prompt werd het 1-1 ook van afstand. Een minuut later was het Ivo die 1-2 inschoot en het werd 1-3 door Niels, via een doorloopbal.

Haarlem kwam terug via afstand en het was 3-3. Merel schoot 3-4 in van halve afstand, maar het werd al snel 4-4 vanachter de korf. Het was Sven die 4-5 maakte, vlakbij de korf, maar Haarlem benutte een strafworp en het was 5-5. Heleen maakte van afstand 5-6, maar na 6-6 was het Haarlem dat op voorsprong kwam, via afstand, 7-6.

Ook nu werd het weer snel gelijk door Sven, afstand 7-7.

Na 8-7 was het Heleen, die 8-8 inschoot na een fraaie actie van het vak. Sven maakte 8-9, vlakbij de korf, fraai aangegeven door Britt. Toch werd het nog 10-9 voor Haarlem, wat tevens de ruststand was.

Spannend, maar de tweede helft liep anders. Na een gemiste kans om gelijk te komen, maakte Haarlem 11-9. Haarlem miste een strafworp, maar liep uit tot 12-9. De doelpunten vielen niet meer bij het eerste en er werd gewisseld, maar Haarlem liep uit tot 15-9.

Het werd 15-10 door Liza, via een doorloopbal, maar via een strafworp werd het 16-10.

Het eerste probeerde het nog wel, Heleen maakte 16-11 via afstand en Merel schoot 16-12 in van halve afstand. Toen waren er nog zes minuten te spelen.

Liza maakte 16-13 van afstand en Sven schoot van afstand nog 16-14 in.

Tweede helft te weinig gescoord, echter wel hard gewerkt. Komende zondag komt Swift op bezoek, de koploper, dus dat wordt een moeilijke wedstrijd.

Kop op en er tegenaan eerste.

Sibbeltje.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De Furorevlag hangt halfstok.

Ons erelid Nettie is zondagmiddag 7 juli overleden, na een kort ziekbed en geheel onverwacht.

Nettie is een icoon van onze vereniging, jaren bezig in de kantine, zowel bij Hoger Op, als bij Furore. Zij stond niet op de voorgrond, maar was altijd aanwezig.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de kantine en de bar was heel groot.  Naast de inkoop was de verkoop heel belangrijk. De administratie ging vaak met pen en papier, maar dat ging hartstikke goed. Beroemd was het aantekenboekje, waar alles in genoteerd werd.  Jaren heb ik de boekhouding van de kantine gedaan en dan kwam dat boekje soms aardig van pas.
Op zondag 7 juli bereikte ons het trieste nieuws dat Nettie Heesen - Post na een kort ziekbed was overleden. Een enorme schok, voor haar naaste familie, en voelbaar in onze vereniging. Nettie was lid sinds 1985 en een vertrouwd gezicht voor de hele vereniging: altijd aanwezig en bezig, altijd bereid om te helpen. Als vrijwilliger met een tomeloze inzet heeft ze veel voor eerst Hoger Op en nu Furore gedaan, als blijk van waardering is zij op 16 oktober 2017 tot erelid benoemd. Wij zijn vereerd en ontroerd dat wij, op verzoek van haar familie, Nettie een laatste eer kunnen bewijzen door de condoleance in ons, in haar, clubhuis te laten plaatsvinden. Wij wensen Gerard, Sandra, Patricia, Jeroen, George, Elisa en Isis veel sterkte en kracht.

 

Namens bestuur KV Furore

Dave van Zonderen
Monique de Wildt

Zoals velen al gehoord hebben is het verplicht om je spelregelbewijs te halen. Een groot aantal leden heeft dit al heel netjes gedaan. Gisteren zijn er activatiebrieven verzonden aan alle spelende leden (vanaf de C-aspriranten), die zich nog niet aangemeld hebben of gediplomeerd zijn.

Voor de A-junioren en senioren geldt de nieuwe regel van de KNKV dat je het aankomende seizoen niet mag spelen als je nog geen spelregelbewijs hebt gehaald vóór 1 augustus as. Voor de B-aspiranten geldt deze regel vanaf begin 2020. Het advies is om het spelregelbewijs nu al te halen.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

Laatste gastenboekbericht

2019-06-22 20:16:08

Oene

Mixtoernooi, afsluiting seizoen, zaterdag, geweldig weer, veel ploegen, om 14.00 uur begonnen en om 19.00 uur was de winnaar bekend. Daarna lekker gegeten en nagezeten. Organisatie, bar,helpers bedankt !!!!

Bezoek ons gastenboek