U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
28-01-2019 19:22 uur

RDZ 1 – Furore 1 (14-18)

Zaterdagmiddag toog het eerste naar Zeist om RDZ te bestrijden. RDZ staat op de onderste plaats, dus een belangrijke wedstrijd voor het eerste. Niels verving Bram, die geblesseerd is aan zijn enkel en na twee minuten spelen was het 0-1 van halve afstand, Niels schoot raak na een goede actie van het vak. Drie minuten later was het 0-2 van afstand door Yvo.

Nadat RDZ een strafworp had gemist was het toch raak, via een strafworp en het was 1-2. Sven werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-3. Even later was het Heleen, die 1-4 inschoot uit een vrije bal, maar RDZ kwam terug tot 2-4 van afstand.

Het eerste verdedigde goed en werd sterker. Brit schoot 2-5 in vanuit een vrije bal en een minuut later was het Tiuri, die 2-6 inschoot van vlakbij de korf.

Het werd 3-6 via een strafworp, maar Niels schoot fraai 3-7 in. Het werd 4-7 van afstand, echter het eerste bleef scoren en Tiuri schoot van afstand 4-8 raak.

Vlak voor rust werd het nog 4-9 door een afstandschot van Niels.

Rust, het zag er goed uit, maar er was nog een helft te gaan.

RDZ kwam al snel op 5-9 van afstand en het eerste kwam op stoom, het was Tiuri, die vanachter de korf raak schoot, 5-10. Sven schoot raak van afstand, na een goede actie van het vak, 5-11.

Heleen werd verkeerd afgestopt bij een doorloopbal, maar de strafworp werd gemist, het werd 6-11 van afstand, maar Heleen maakte 6-12 van afstand. Na 7-12 was het Brit die van afstand raak schoot, 7-13.

Toen waren er elf minuten gespeeld, RDZ kwam terug tot 9-13, maar Lisanne schoot raak en het was 9-14.

Tiuri maakte van halve afstand 9-15, maar RDZ kwam terug tot 11-15, via een strafworp en afstand.

Het eerste ging echter rustig door, Tiuri schoot van afstand 11-17 in en na 13-17 was het Sven, die een kansje benutte, vlakbij de paal, fraai aangegeven door Brit, 13-18.

Vlak voor tijd werd het nog 14-18, maar de zege was binnen.

Belangrijke overwinning eerste, goed gespeeld.

Komende zondag Haarlem uit, dat wordt dus weer een lastige wedstrijd, er tegenaan maar weer.

Tineke, met dank voor het meerijden naar Zeist.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag, het Trias, de laatste zaalwedstrijd van het eerste tegen RDZ uit Zeist. RDZ was al gedegradeerd en het eerste was veilig, maar een overwinning zou toch prettig zijn.

Er werd gestart met Dionne en Martin in de basis en het was Bram, die in de vierde minuut 1-0 inschoot van afstand. Een paar minuten later was het gelijk 1-1 van afstand, en een minuut daarna stond het eerste op achterstand, 1-2.

Beste ouders en trainers,

Het zaalseizoen loopt ten einde en daarmee ook weer de wetenschap dat we naar buiten gaan. Het laatste speel weekend in de zaal is 30/31 maart, waarin er ook nog een aantal ploegen zijn die een wedstrijd moeten spelen. Er zijn echter ook al ploegen die dan uitgespeeld zijn. Om het voor iedereen makkelijk te houden zien wij als TC graag dat iedereen in de zaal doortraint tot het weekend van 30/31 maart en dan weer met zijn ploeg naar buiten gaat om te trainen.

Zaterdag 23 maart
Zaterdagochtend om 09.00 uur was de materiaal commissie paraat op de Omzoom om een aantal klussen te klaren voor de tweede helft veld. De douches zijn extra doorgespoeld, het Melkert systeem is goed vastgezet. De kapotte stoelen van de kantine zijn gerepareerd. Door de harde wind en stormen van de afgelopen tijd waren de houten meubels buiten nogal verschoven, vastgezet en het staat weer op zijn plaats.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender