U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2

Belangrijkste nieuwsberichten

De Furorevlag hangt halfstok.

Ons erelid Nettie is zondagmiddag 7 juli overleden, na een kort ziekbed en geheel onverwacht.

Nettie is een icoon van onze vereniging, jaren bezig in de kantine, zowel bij Hoger Op, als bij Furore. Zij stond niet op de voorgrond, maar was altijd aanwezig.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de kantine en de bar was heel groot.  Naast de inkoop was de verkoop heel belangrijk. De administratie ging vaak met pen en papier, maar dat ging hartstikke goed. Beroemd was het aantekenboekje, waar alles in genoteerd werd.  Jaren heb ik de boekhouding van de kantine gedaan en dan kwam dat boekje soms aardig van pas.
Op zondag 7 juli bereikte ons het trieste nieuws dat Nettie Heesen - Post na een kort ziekbed was overleden. Een enorme schok, voor haar naaste familie, en voelbaar in onze vereniging. Nettie was lid sinds 1985 en een vertrouwd gezicht voor de hele vereniging: altijd aanwezig en bezig, altijd bereid om te helpen. Als vrijwilliger met een tomeloze inzet heeft ze veel voor eerst Hoger Op en nu Furore gedaan, als blijk van waardering is zij op 16 oktober 2017 tot erelid benoemd. Wij zijn vereerd en ontroerd dat wij, op verzoek van haar familie, Nettie een laatste eer kunnen bewijzen door de condoleance in ons, in haar, clubhuis te laten plaatsvinden. Wij wensen Gerard, Sandra, Patricia, Jeroen, George, Elisa en Isis veel sterkte en kracht.

Namens bestuur KV Furore

Dave van Zonderen
Monique de Wildt

Zoals velen al gehoord hebben is het verplicht om je spelregelbewijs te halen. Een groot aantal leden heeft dit al heel netjes gedaan. Gisteren zijn er activatiebrieven verzonden aan alle spelende leden (vanaf de C-aspriranten), die zich nog niet aangemeld hebben of gediplomeerd zijn.

Voor de A-junioren en senioren geldt de nieuwe regel van de KNKV dat je het aankomende seizoen niet mag spelen als je nog geen spelregelbewijs hebt gehaald vóór 1 augustus as. Voor de B-aspiranten geldt deze regel vanaf begin 2020. Het advies is om het spelregelbewijs nu al te halen.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender