U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

21-01-2019 19:45 uur

Furore 1 – ALO 1 (10-22)

Op een voor ons vreemde tijd was de wedstrijd tegen ALO uit Den Haag. Na een minuut stilte, voor het vorige week overleden erelid Stefan Hartman, begon de wedstrijd, met Niels voor Bram, die geblesseerd is. Het zou niet gemakkelijk worden deze avond en dat kwam ook uit.

Er werd in hoog tempo gestart door beide ploegen en het was Niels, die het eerste op voorsprong zette, vanachter de korf raak, 1-0. Even later was het Ivo, die 2-0 maakte van afstand, maar ALO kwam al snel terug tot 2-2, via een doorloopbal en afstand.

Het spel ging in hoog tempo door en ALO werd sterker, dat resulteerde in doelpunten. Het eerste probeerde het nog wel, door veel te schieten, maar de korf werd niet meer doorboord voor de rust.

Rust 2-7 voor ALO.

Na rust was het Niels, die 3-8 inschoot, maar ALO werd steeds sterker en het eerste kon dit niet volgen. Binnen vijf minuten was het 3-11, door afstandsschoten. Liza kwam erin voor Merel en Sven benutte een strafworp 4-11 en Ivo schoot van afstand raak, 5-11.

Na 5-14 was het Lisanne, die raak schoot vanachter de korf, 6-14, maar ALO liep uit tot 6-18. Ivo maakte 7-18 van afstand en na 7-19 was het Lisanne, die 8-19 inschoot. Het werd niet meer spannend, ALO scoorde nog driemaal en Ivo en Britt scoorden voor het eerste. Eindstand 10-22.

Domper, jawel, maar ALO was veel beter. Het is niet anders, gauw vergeten. Zaterdag RDZ uit in Zeist, belangrijke wedstrijd eerste, ga ervoor!!!!

Het tweede won van Aurore 2 en dat zijn belangrijke punten.

Sibbeltje.