U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

17-01-2019 15:24 uur

Erelid Steven Hartman overleden

Ons bereikte het trieste bericht dat op 89 jarige leeftijd de heer Steven Hartman plotseling is overleden. Steven Hartman is de oprichter van Kieviten en erelid van de vereniging. Door zijn verhuizing in 1974 naar Oldenzaal werd zijn directe betrokkenheid minder, maar door zijn dochter Hanneke bleef hij op de hoogte.
Op 10 jarige leeftijd is Steven Hartman gaan korfballen, en toen hij 75 jaar lid van de bond was heb ik hem bij zijn dochter Hanneke verrast met een bloemetje, speldje en de bijbehorende oorkonde. Hij heeft toen boeiend verteld over zijn korfbalervaringen bij diverse verenigingen. Onze condoleances gaan uit naar de familie en wij wensen zijn vrouw, Hanneke & Joost en zijn familie veel sterkte.
Namens bestuur & leden Furore
Monique de Wildt