U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
14-01-2019 20:51 uur

DOT 1 - Furore 1 (22-15)

Zondagmiddag toog het eerste naar Oss om DOT te bestrijden.

Op de website van DOT staat dat de ploeg weer graag naar de eerste klas terug wil, qua punten lukt dat nog niet, maar het eerste werd wel ruim verslagen op deze middag.

Sibbeltje & Co hebben deze middag de live uitzending op facebook gevolgd en dat ging redelijk deze middag.

De algemene tendens was, dat er hard gewerkt werd, het schot niet al te best was en in de eerste helft het eerste niet goed loskwam. De tweede helft lukte het wat beter en werd een achterstand van vijf punten teruggebracht tot een punt.

Een cruciale strafworp werd gemist en DOT liep weer uit. Uiteindelijk werd de eindstand, 22-15, misschien iets geflatteerd, maar wel verdiend verloren.

Doelpunten: Ivo 3, Niels 1, Merel 3, Heleen 2, Britt 1, Tiuri 1, Sven 4.

Het was niet een echt beste dag vandaag, senioren 2, 4 en 5 verloren. Senioren 3 won een belangrijke wedstrijd. Na drie weken geen competitie, zal er weer hard gewerkt moeten worden om de punten binnen te halen.

Komend weekend veel thuiswedstrijden in het Trias, zaterdag jeugd en junioren en zondag alle senioren ploegen, te beginnen om 16.00 uur. Het eerste speelt om 19.35 uur tegen ALO uit Den Haag, een lastige tegenstander.

Toch een klein verslag, via facebook, dankzij Jasper en de live uitzending. Kijk ook even naar dat fantastische filmpje met het mooie doelpunt van de E1, van Dani.

Sibbeltje heeft ze nooit zo gemaakt en Co misschien wel, maar nooit op film vastgelegd.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste vrienden van Furore,

Zoals jullie weten is de Vriendenloterij, dankzij onze leden, een zeer goede sponsor van Furore en krijgen we omdat al veel trouwe leden meedoen aan de loterij per maand ruim € 350,= overgemaakt.

Ieder jaar vraagt de vriendenloterij aan ons of we nog een belronde willen doen om zoveel mogelijk leden mee te laten doen. De leden maken kans op mooie prijzen en ze steunen hiermee ook nog een hun club Furore. De leden zitten niet vast aan hun deelnamen en kunnen deze op elk moment weer beëindigen !!

De belsessie gaat plaatsvinden in ons clubhuis op:

dinsdag 3 september van 18.30 tot 21.30
De ploegindeling van Senioren 4 en 5 is bekend:

Hier is het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen 2019-2020. De trainingen starten in de week van 19 augustus, tenzij de trainer anders heeft aangegeven.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender