U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
07-01-2019 20:39 uur

Furore intern

De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.

De selectie is op teamuitje geweest en hebben met elkaar gestreden tegen zombies, ja u leest het goed! Met een virtuele bril zijn zij de strijd aangegaan om de zombies uit te schakelen, met elkaar hebben ze samen moeten werken om deze missie te laten slagen. Tja een keer wat anders dan korfbal. Tot slot was er afgelopen zaterdag een nieuwjaarsreceptie waarbij er is geproost op het nieuwe jaar. In het nieuwe jaar zullen er nog meer activiteiten plaats vinden, houd dus goed de website, nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Zoals de meeste al wellicht al gezien hebben in de supermarkt of bij de kapper is het lage BTW tarief vanaf 1 januari 2019 van 6% naar 9% gegaan, dat heeft voor ons als verenging vooral gevolgen voor de zaalhuurkosten en de inkoop en afdracht van de kantine stichting. Achter de schermen is druk uitgezocht wat dit voor invloed op Furore gaat hebben, maar dat is te veel om in deze intern te beschrijven.

Aankomend weekend gaat er weer gespeeld worden, in het weekend zijn er weer een aantal thuiswedstrijden zo kun je zaterdag vanaf 9:00 uur tot en met 13:00 uur naar verschillende jeugdwedstrijden kijken in het Trias. Zondag wordt er niet thuis gespeeld door de senioren, iedereen speelt uit. Zo moet het eerste bijvoorbeeld naar Oss om het daar op te nemen tegen het eerste van DOT. DOT is één van de tegenstanders die een best eind van Assendelft/Krommenie verwijderd is, maar dat mag de pret niet drukken en het eerste moet de punten mee naar huis nemen! Voor het voorledige programma kunt u weer op de website of in de KNKV app kijken.

Ik wens iedereen weer veel korfbalplezier voor het eerste speelweekend van 2019!

Met vriendelijke groet,

Jasper Jak

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

Laatste gastenboekbericht

2019-06-02 18:17:05

Oene

Het eerste heeft Stormvogels met 16-5 verslagen en is KAMPIOEN!!!!! Geweldig, veel publiek en het eerste staat ook op het veld in de tweede klasse. GEFELICITEERD EERSTE!!!!!!!!!

Bezoek ons gastenboek