U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

07-01-2019 20:39 uur

Furore intern

De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.

De selectie is op teamuitje geweest en hebben met elkaar gestreden tegen zombies, ja u leest het goed! Met een virtuele bril zijn zij de strijd aangegaan om de zombies uit te schakelen, met elkaar hebben ze samen moeten werken om deze missie te laten slagen. Tja een keer wat anders dan korfbal. Tot slot was er afgelopen zaterdag een nieuwjaarsreceptie waarbij er is geproost op het nieuwe jaar. In het nieuwe jaar zullen er nog meer activiteiten plaats vinden, houd dus goed de website, nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Zoals de meeste al wellicht al gezien hebben in de supermarkt of bij de kapper is het lage BTW tarief vanaf 1 januari 2019 van 6% naar 9% gegaan, dat heeft voor ons als verenging vooral gevolgen voor de zaalhuurkosten en de inkoop en afdracht van de kantine stichting. Achter de schermen is druk uitgezocht wat dit voor invloed op Furore gaat hebben, maar dat is te veel om in deze intern te beschrijven.

Aankomend weekend gaat er weer gespeeld worden, in het weekend zijn er weer een aantal thuiswedstrijden zo kun je zaterdag vanaf 9:00 uur tot en met 13:00 uur naar verschillende jeugdwedstrijden kijken in het Trias. Zondag wordt er niet thuis gespeeld door de senioren, iedereen speelt uit. Zo moet het eerste bijvoorbeeld naar Oss om het daar op te nemen tegen het eerste van DOT. DOT is één van de tegenstanders die een best eind van Assendelft/Krommenie verwijderd is, maar dat mag de pret niet drukken en het eerste moet de punten mee naar huis nemen! Voor het voorledige programma kunt u weer op de website of in de KNKV app kijken.

Ik wens iedereen weer veel korfbalplezier voor het eerste speelweekend van 2019!

Met vriendelijke groet,

Jasper Jak