U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
10-12-2018 21:39 uur

DKV/Victoria 1 - Furore 1 (18-16)

Zondag aan het eind van de middag moest het eerste spelen tegen DKV/Victoria, een bekende tegenstander van vorig seizoen en ook een tegenstander die in Diemen nooit verslagen werd.

Er waren lekker wat supporters meegekomen en de wedstrijd begon met Tiuri in de basis.

DKV/Victoria begon meteen raak te schieten en na twee minuten was het al 2-0, Een minuut later was het 2-1, toen Tiuri verkeerd werd afgestopt en Sven de strafworp benutte.

Vlak daarop was het 2-2 door Britt, die van afstand raak schoot. Het werd vrijwel meteen 3-2 van afstand, maar Heleen schoot ook raak van afstand en het was 3-3, toen waren er nog maar vier minuten gespeeld.

Het eerste kwam op voorsprong, Tiuri schoot raak van afstand, 3-4 en even later was het Sven, die vanachter de korf 3-5 inschoot. Bram werd verkeerd afgestopt en Tiuri benutte de strafworp, 3-6.

DKV/Victoria was de schrik te boven en begon de achterstand in te lopen. Via afstand werd het 4-6 en vanachter de korf en afstand was het 6-6. Merel maakte 6-7, na een goed aangegeven bal van Heleen en DKV/Victoria begon weer met scherp te schieten Via afstandsschoten liepen ze uit tot 9-7.

Tikkie voor het eerste, maar Merel werd verkeerd afgestopt en Ivo benutte de strafworp, 9-8. Na 10-8 was het Britt, 10-9 inschoot van afstand, vlak voor rust.

Het kon dus alle kanten op, na rust kwamen Dionne en Niels erin voor Tiuri en Lisanne.

De strijd ging verder, het werd 11-9 van afstand, maar in dezelfde minuut was het Heleen, die 11-10 inschoot van afstand. Heleen werd verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en Ivo benutte de strafworp, het was weer gelijk, 11-11. Sven schoot 11-12 in van afstand, maar prompt was het 12-12 via een doorloopbal.

DKV/Victoria liep toen in drie minuten uit tot 15-12, via 2x afstand en een doorloopbal. Het eerste begon wat rommeliger te spelen, miste ook nog wel wat ballen, ook wat irritatie naar de scheidsrechter, maar kwam langzaamaan weer terug. Niels scoorde van halve afstand 15-13 en Ivo scoorde van afstand 15-14.

Tiuri kwam erin voor Sven en na 16-14, was het Niels die een kansje benutte, 16-15. DKV/Victoria liep toch weer uit, twee schoten van afstand betekende 18-15. Heleen werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd benut door Ivo, eindstand 18-16.

Jammer, vooral de zuivere afstandsschoten van DKV deden het eerste de das om. Daarentegen missen we nog te veel kansen, daar zal aan gewerkt moeten worden, want het ligt niet aan de inzet.

Het tweede verloor ook van DKV/Victoria met 21-19.

Zondag a.s. alle seniorenploegen spelen thuis in het Trias, het eerste en tweede spelen tegen Sporting West 1 en 2. Wederom een moeilijke tegenstander.

Dus vanaf 10.00 uur in de ochtend tot de laatste wedstrijd, het eerste om 14.45 uur.

Trias zondag a.s.

Komt de ploegen aanmoedigen!!

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender