U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
10-12-2018 21:39 uur

DKV/Victoria 1 - Furore 1 (18-16)

Zondag aan het eind van de middag moest het eerste spelen tegen DKV/Victoria, een bekende tegenstander van vorig seizoen en ook een tegenstander die in Diemen nooit verslagen werd.

Er waren lekker wat supporters meegekomen en de wedstrijd begon met Tiuri in de basis.

DKV/Victoria begon meteen raak te schieten en na twee minuten was het al 2-0, Een minuut later was het 2-1, toen Tiuri verkeerd werd afgestopt en Sven de strafworp benutte.

Vlak daarop was het 2-2 door Britt, die van afstand raak schoot. Het werd vrijwel meteen 3-2 van afstand, maar Heleen schoot ook raak van afstand en het was 3-3, toen waren er nog maar vier minuten gespeeld.

Het eerste kwam op voorsprong, Tiuri schoot raak van afstand, 3-4 en even later was het Sven, die vanachter de korf 3-5 inschoot. Bram werd verkeerd afgestopt en Tiuri benutte de strafworp, 3-6.

DKV/Victoria was de schrik te boven en begon de achterstand in te lopen. Via afstand werd het 4-6 en vanachter de korf en afstand was het 6-6. Merel maakte 6-7, na een goed aangegeven bal van Heleen en DKV/Victoria begon weer met scherp te schieten Via afstandsschoten liepen ze uit tot 9-7.

Tikkie voor het eerste, maar Merel werd verkeerd afgestopt en Ivo benutte de strafworp, 9-8. Na 10-8 was het Britt, 10-9 inschoot van afstand, vlak voor rust.

Het kon dus alle kanten op, na rust kwamen Dionne en Niels erin voor Tiuri en Lisanne.

De strijd ging verder, het werd 11-9 van afstand, maar in dezelfde minuut was het Heleen, die 11-10 inschoot van afstand. Heleen werd verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en Ivo benutte de strafworp, het was weer gelijk, 11-11. Sven schoot 11-12 in van afstand, maar prompt was het 12-12 via een doorloopbal.

DKV/Victoria liep toen in drie minuten uit tot 15-12, via 2x afstand en een doorloopbal. Het eerste begon wat rommeliger te spelen, miste ook nog wel wat ballen, ook wat irritatie naar de scheidsrechter, maar kwam langzaamaan weer terug. Niels scoorde van halve afstand 15-13 en Ivo scoorde van afstand 15-14.

Tiuri kwam erin voor Sven en na 16-14, was het Niels die een kansje benutte, 16-15. DKV/Victoria liep toch weer uit, twee schoten van afstand betekende 18-15. Heleen werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd benut door Ivo, eindstand 18-16.

Jammer, vooral de zuivere afstandsschoten van DKV deden het eerste de das om. Daarentegen missen we nog te veel kansen, daar zal aan gewerkt moeten worden, want het ligt niet aan de inzet.

Het tweede verloor ook van DKV/Victoria met 21-19.

Zondag a.s. alle seniorenploegen spelen thuis in het Trias, het eerste en tweede spelen tegen Sporting West 1 en 2. Wederom een moeilijke tegenstander.

Dus vanaf 10.00 uur in de ochtend tot de laatste wedstrijd, het eerste om 14.45 uur.

Trias zondag a.s.

Komt de ploegen aanmoedigen!!

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender