U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
03-12-2018 20:45 uur

Furore intern

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan
En wat hebben we met elkaar ontzettend veel gedaan

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dat doen we met meer
Alle vrijwilligers waarderen we daarom zeer

Soms komen we handjes te kort en is het behelpen
Wat is het dan fijn dat u spontaan klaar staat om te helpen

Sportief gaat het ook heel erg goed
Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet

Kampioenen bij de senioren en heel veel bij de jeugd
Dat doet ouders, spelers en commissies deugt

Furore is een mooie vereniging en we groeien maar door
Daarom roepen alle vrijwilligers in koor

Het einde is in zicht, ik kan bijna niet meer
Help ons, al is het maar voor 1 keer

Met 5 Senioren teams, 17 jeugd teams, het 35+ team, de Fit en Fun en de Kangaroes
Sta je na de training of wedstrijd soms zomaar onder een koude douche

Het clubhuis en de accommodatie zijn erg duur
De penningmeester kijkt daarom soms wel een beetje zuur

Naar sponsoren en andere extra’s blijven we dus zoeken
Zodat we in de plus komen in de boeken

De toekomst ziet er best goed uit en we zijn positief
En deze Bestuur Sint vindt jullie allemaal lief

Voor straks mooie dagen en een heel goed jaar
We doen het niet alleen maar met en voor elkaar!

De Bestuur Sint.

Belangrijkste nieuwsberichten

Op een voor ons vreemde tijd was de wedstrijd tegen ALO uit Den Haag. Na een minuut stilte, voor het vorige week overleden erelid Stefan Hartman, begon de wedstrijd, met Niels voor Bram, die geblesseerd is. Het zou niet gemakkelijk worden deze avond en dat kwam ook uit.

Er werd in hoog tempo gestart door beide ploegen en het was Niels, die het eerste op voorsprong zette, vanachter de korf raak, 1-0. Even later was het Ivo, die 2-0 maakte van afstand, maar ALO kwam al snel terug tot 2-2, via een doorloopbal en afstand.
Ons bereikte het trieste bericht dat op 89 jarige leeftijd de heer Steven Hartman plotseling is overleden. Steven Hartman is de oprichter van Kieviten en erelid van de vereniging. Door zijn verhuizing in 1974 naar Oldenzaal werd zijn directe betrokkenheid minder, maar door zijn dochter Hanneke bleef hij op de hoogte.
Eind 2018 werd bekend, dat de regering een Sportbesluit BTW had ingediend en dat het ook aangenomen is.

Er werden in december voorlichtingsbijeenkomsten gehouden door de Gemeente. Deze werden ook bezocht door diverse bestuursleden. Langzamerhand werd wel duidelijk, dat het Sportbesluit, voor onze vereniging ook gevolgen zal hebben.

De grootste verandering is, dat Stichting Provily-Omzoom geen BTW meer in rekening mag brengen over de gebruikersvergoeding, die de vereniging nu betaalt.
I.v.m. de BTW verhoging en hogere inkoopprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen van diverse dranken te verhogen.
Deze verhoging is per direct ingegaan.

Bestuursblog

De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.

Binnenkort op de kalender

23 februari 2019