U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
03-12-2018 20:45 uur

Furore intern

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan
En wat hebben we met elkaar ontzettend veel gedaan

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dat doen we met meer
Alle vrijwilligers waarderen we daarom zeer

Soms komen we handjes te kort en is het behelpen
Wat is het dan fijn dat u spontaan klaar staat om te helpen

Sportief gaat het ook heel erg goed
Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet

Kampioenen bij de senioren en heel veel bij de jeugd
Dat doet ouders, spelers en commissies deugt

Furore is een mooie vereniging en we groeien maar door
Daarom roepen alle vrijwilligers in koor

Het einde is in zicht, ik kan bijna niet meer
Help ons, al is het maar voor 1 keer

Met 5 Senioren teams, 17 jeugd teams, het 35+ team, de Fit en Fun en de Kangaroes
Sta je na de training of wedstrijd soms zomaar onder een koude douche

Het clubhuis en de accommodatie zijn erg duur
De penningmeester kijkt daarom soms wel een beetje zuur

Naar sponsoren en andere extra’s blijven we dus zoeken
Zodat we in de plus komen in de boeken

De toekomst ziet er best goed uit en we zijn positief
En deze Bestuur Sint vindt jullie allemaal lief

Voor straks mooie dagen en een heel goed jaar
We doen het niet alleen maar met en voor elkaar!

De Bestuur Sint.

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender