U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-12-2018 19:33 uur

Swift 1 – Furore 1 (28-14)

Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.

Na 1-0 via een strafworp, was het Bram, die de gelijkmaker inschoot van halve afstand, 1-1. Twee minuten later was het 2-1 van afstand, maar Brit scoorde uit een vrije bal en het was 2-2. Prompt werd het 3-2 van afstand, maar Ivo werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd door Ivo benut, 3-3.

Swift werd wat sterker en begon ook beter te schieten, via afstandsschoten werd het 5-3 en een strafworp, 6-3. Bram schoot van afstand 6-4 in, maar Swift liep uit tot 9-4, alle via afstand raak. Niels kwam erin voor Ivo en even later werd Niels verkeerd afgestopt en Bram benutte de strafworp, 9-5. De ruststand werd 11-5 via twee afstandsschoten.

Rust. Swift schoot erg goed, vooral de dames, toch had het eerste het nog niet opgegeven.

Merel schoot in de eerste minuut raak vanachter de korf en het was 11-6. Even later was het Heleen, die van afstand raak schoot, 11-7, maar Swift begon ook weer raak te schieten en het was 12-7.

Brit schoot raak uit een vrije bal, 12-8 en na 13-8 was het Heleen, die 13-9 inschoot van afstand. Het eerste kwam niet echt dichterbij. Het werd 14-9 van afstand en Brit scoorde ook uit een vrije bal, 14-10. Bram maakte 14-11 van afstand, maar toen stokte het even bij het eerste en liep Swift uit naar 17-11, Niels schoot 17-12 in van afstand, maar het werd 18-12 door een strafworp. Lisanne schoot meteen raak, 18-13, maar Swift liep verder uit naar 20-13. Caro kwam erin voor Merel en Niels schoot 20-14 in van halve afstand. Het eerste kwam niet meer dichterbij.

Swift scoorde regelmatig door, via twee dubieuze strafworpen en schoten van afstand. De dames van Swift waren zeer zuiver deze middag. Eindstand werd 28-14, een klein beetje geflatteerd, maar een verdiende nederlaag.

Komende zondag DKV/Victoria uit, laat in de middag, zowel senioren 1 en 2.

Sibbeltje

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek