U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-12-2018 19:33 uur

Swift 1 – Furore 1 (28-14)

Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.

Na 1-0 via een strafworp, was het Bram, die de gelijkmaker inschoot van halve afstand, 1-1. Twee minuten later was het 2-1 van afstand, maar Brit scoorde uit een vrije bal en het was 2-2. Prompt werd het 3-2 van afstand, maar Ivo werd verkeerd afgestopt en de strafworp werd door Ivo benut, 3-3.

Swift werd wat sterker en begon ook beter te schieten, via afstandsschoten werd het 5-3 en een strafworp, 6-3. Bram schoot van afstand 6-4 in, maar Swift liep uit tot 9-4, alle via afstand raak. Niels kwam erin voor Ivo en even later werd Niels verkeerd afgestopt en Bram benutte de strafworp, 9-5. De ruststand werd 11-5 via twee afstandsschoten.

Rust. Swift schoot erg goed, vooral de dames, toch had het eerste het nog niet opgegeven.

Merel schoot in de eerste minuut raak vanachter de korf en het was 11-6. Even later was het Heleen, die van afstand raak schoot, 11-7, maar Swift begon ook weer raak te schieten en het was 12-7.

Brit schoot raak uit een vrije bal, 12-8 en na 13-8 was het Heleen, die 13-9 inschoot van afstand. Het eerste kwam niet echt dichterbij. Het werd 14-9 van afstand en Brit scoorde ook uit een vrije bal, 14-10. Bram maakte 14-11 van afstand, maar toen stokte het even bij het eerste en liep Swift uit naar 17-11, Niels schoot 17-12 in van afstand, maar het werd 18-12 door een strafworp. Lisanne schoot meteen raak, 18-13, maar Swift liep verder uit naar 20-13. Caro kwam erin voor Merel en Niels schoot 20-14 in van halve afstand. Het eerste kwam niet meer dichterbij.

Swift scoorde regelmatig door, via twee dubieuze strafworpen en schoten van afstand. De dames van Swift waren zeer zuiver deze middag. Eindstand werd 28-14, een klein beetje geflatteerd, maar een verdiende nederlaag.

Komende zondag DKV/Victoria uit, laat in de middag, zowel senioren 1 en 2.

Sibbeltje

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste kaarters,
Hier een verslagje. We zijn ondertussen drie maanden bezig en het is zoals altijd een gezellige boel met verschillende nieuwe spelers.
Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.
Vanwege Sinterklaasavond op woensdag 5 december is besloten de jeugdtrainingen niet plaats te laten vinden. Tevens is dit jaar besloten om alle trainingen van de jeugd in de kerstvakantie niet door te laten gaan.

In de periode van 23 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 is er dus geen trainen.

Namens de TC van furore wensen wij u hele fijne feestdagen en een sportief 2019.

Komend weekend start de zaalcompetitie. Het heeft even geduurd, de binnen trainingen zijn eind oktober al begonnen. We starten dit komende seizoen met 23 ploegen en dat is niet niks, om alles in goede banen te leiden.

Het eerste komt dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van Furore uit in de tweede klasse. Het zal dus geen makkelijk seizoen worden voor het eerste, het tempo en de schotkracht zal hoger liggen en dat wordt dus wennen.

Afgelopen zaterdag werd er tegen Emmeloord geoefend, een tweede klas ploeg en dat ging niet onverdienstelijk. Weliswaar werd er nipt verloren, maar het was een leuke pot om naar te kijken. Scherpte en strak verdedigen zal het motto zijn voor het komende seizoen en natuurlijk scoren, want met 14 doelpunten win je geen wedstrijd meer.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.

Bestuursblog

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan
En wat hebben we met elkaar ontzettend veel gedaan

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dat doen we met meer
Alle vrijwilligers waarderen we daarom zeer

Soms komen we handjes te kort en is het behelpen
Wat is het dan fijn dat u spontaan klaar staat om te helpen

Sportief gaat het ook heel erg goed
Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet

Kampioenen bij de senioren en heel veel bij de jeugd
Dat doet ouders, spelers en commissies deugt

Binnenkort op de kalender

16 december 2018

Furore 1 - Sporting West 1

21 december 2018

Klaverjassen

5 januari 2019

Nieuwjaarsborrel

2 februari 2019

Pyjamaparty Kangoeroes/F/E

23 maart 2019

Pizzaparty D/C

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Zondag aan het eind van de middag moest het eerste spelen tegen DKV/Victoria, een bekende tegenstander van vorig seizoen en ook een tegenstander die in Diemen nooit verslagen werd.

Er waren lekker wat supporters meegekomen en de wedstrijd begon met Tiuri in de basis.

DKV/Victoria begon meteen raak te schieten en na twee minuten was het al 2-0, Een minuut later was het 2-1, toen Tiuri verkeerd werd afgestopt en Sven de strafworp benutte.

Vlak daarop was het 2-2 door Britt, die van afstand raak schoot. Het werd vrijwel meteen 3-2 van afstand, maar Heleen schoot ook raak van afstand en het was 3-3, toen waren er nog maar vier minuten gespeeld.

Furore D2 – Groen Geel D4
De trainers van deze ploeg zijn Martin en Ronald, vandaag wordt de wedstrijd gecoacht door Ronald en de scheidsrechter was Jesse.

Ik had de D2 al een tijdje niet zien spelen en ik moet zeggen dat ik een enorme vooruitgang zag in het spel. Hartstikke goed zeg!

Laatste gastenboekbericht

2018-11-08 10:41:21

Oene

Het zaalprogramma is bekend. Kijk op de website, competitie.

Bezoek ons gastenboek