U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
05-11-2018 20:28 uur

Furore intern

Wanneer ik dit schrijf is het buitenseizoen alweer afgelopen. We hebben een heleboel kampioenen mogen huldigen bij de jeugd en de senioren. Wat is dat altijd leuk om te zien: glunderende koppies, mooie medailles en daarbij nog een heus diploma. Dit wordt natuurlijk gevierd met een drankje en wat lekkers. Soms nog een feestje onder de douche (uiteraard in tenue en daarna zelf opruimen) en een nat gegooide trainer. Het hoort er allemaal bij. Ik hoop dat het seizoen in de zaal net zo succesvol zal zijn!

Inmiddels traint iedereen weer in de zaal. Alle benodigdheden, denk aan palen, voetplaten, korven, ballen en andere benodigdheden, zijn weer vanaf De Omzoom bij de sporthal en de zaal aan de Kreekrijklaan gebracht zodat er weer volop binnen getraind en gespeeld kan worden. Als het goed is, wordt ook deze week het programma bekend gemaakt.

Er worden door de Activiteitencommissie ook weer diverse activiteiten georganiseerd voor iedereen. Vorige week zaterdag was er het Halloweenfeest voor de jeugd. Ik heb allerlei foto’s op Facebook voorbij zien komen en het zag er erg eng uit. Met de E en de F pupillen is er geknutseld, patat gegeten, gedansd en een Vossenjacht gehouden en met de B, C en D is er buiten een Vossenjacht gehouden. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat dit best griezelig was! Binnenkort is er natuurlijk het Sinterklaasfeest voor de kinderen en gaan we met de senioren , ouders en aanhang weer een gezellige Pubquiz doen.

Op 19 november a.s. is er de Najaarsvergadering op De Omzoom. De vergadering start om half 8 en we hopen op de aanwezigheid van veel leden, vrijwilligers en ouders!

Pascale Tuinstra, penningmeester

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

23 maart 2019

Pizzaparty D/C

12 april 2019

Klaverjassen

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E1 - Apollo E1

De spelers en speelsters van de E1 van Furore waren wat uitgelaten voor het begin van de wedstrijd tegen Apollo en dat was niet zo vreemd, want de wedstrijd uit hadden ze met 7-32 gewonnen. Wat een doelpunten!!

Zou dat weer zo gaan? Dat was de vraag en we gaan het zien.

Furore E6 - Sporting Andijk E2
Voordat we konden beginnen, geen scheids, dus met z'n allen naarstig op zoek naar iemand die kon fluiten. Wesley, die net had gefloten, ging zijn werk bellen of hij een uurtje later kon beginnen. Uiteindelijk was dat goed, toen kwam Frank binnen. Even overleg, Wesley toch naar zijn werk en Frank binnen de lijnen om de wedstrijd te fluiten. Bedankt mannen!!!

Laatste gastenboekbericht

2019-03-18 00:02:05

Oene

DOT verslagen, 22-20,spannend en heel belangrijke punten. Geweldig Furore 1 !!!

Bezoek ons gastenboek