U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
05-11-2018 20:28 uur

Furore intern

Wanneer ik dit schrijf is het buitenseizoen alweer afgelopen. We hebben een heleboel kampioenen mogen huldigen bij de jeugd en de senioren. Wat is dat altijd leuk om te zien: glunderende koppies, mooie medailles en daarbij nog een heus diploma. Dit wordt natuurlijk gevierd met een drankje en wat lekkers. Soms nog een feestje onder de douche (uiteraard in tenue en daarna zelf opruimen) en een nat gegooide trainer. Het hoort er allemaal bij. Ik hoop dat het seizoen in de zaal net zo succesvol zal zijn!

Inmiddels traint iedereen weer in de zaal. Alle benodigdheden, denk aan palen, voetplaten, korven, ballen en andere benodigdheden, zijn weer vanaf De Omzoom bij de sporthal en de zaal aan de Kreekrijklaan gebracht zodat er weer volop binnen getraind en gespeeld kan worden. Als het goed is, wordt ook deze week het programma bekend gemaakt.

Er worden door de Activiteitencommissie ook weer diverse activiteiten georganiseerd voor iedereen. Vorige week zaterdag was er het Halloweenfeest voor de jeugd. Ik heb allerlei foto’s op Facebook voorbij zien komen en het zag er erg eng uit. Met de E en de F pupillen is er geknutseld, patat gegeten, gedansd en een Vossenjacht gehouden en met de B, C en D is er buiten een Vossenjacht gehouden. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat dit best griezelig was! Binnenkort is er natuurlijk het Sinterklaasfeest voor de kinderen en gaan we met de senioren , ouders en aanhang weer een gezellige Pubquiz doen.

Op 19 november a.s. is er de Najaarsvergadering op De Omzoom. De vergadering start om half 8 en we hopen op de aanwezigheid van veel leden, vrijwilligers en ouders!

Pascale Tuinstra, penningmeester

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender