U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
05-11-2018 20:28 uur

Furore intern

Wanneer ik dit schrijf is het buitenseizoen alweer afgelopen. We hebben een heleboel kampioenen mogen huldigen bij de jeugd en de senioren. Wat is dat altijd leuk om te zien: glunderende koppies, mooie medailles en daarbij nog een heus diploma. Dit wordt natuurlijk gevierd met een drankje en wat lekkers. Soms nog een feestje onder de douche (uiteraard in tenue en daarna zelf opruimen) en een nat gegooide trainer. Het hoort er allemaal bij. Ik hoop dat het seizoen in de zaal net zo succesvol zal zijn!

Inmiddels traint iedereen weer in de zaal. Alle benodigdheden, denk aan palen, voetplaten, korven, ballen en andere benodigdheden, zijn weer vanaf De Omzoom bij de sporthal en de zaal aan de Kreekrijklaan gebracht zodat er weer volop binnen getraind en gespeeld kan worden. Als het goed is, wordt ook deze week het programma bekend gemaakt.

Er worden door de Activiteitencommissie ook weer diverse activiteiten georganiseerd voor iedereen. Vorige week zaterdag was er het Halloweenfeest voor de jeugd. Ik heb allerlei foto’s op Facebook voorbij zien komen en het zag er erg eng uit. Met de E en de F pupillen is er geknutseld, patat gegeten, gedansd en een Vossenjacht gehouden en met de B, C en D is er buiten een Vossenjacht gehouden. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat dit best griezelig was! Binnenkort is er natuurlijk het Sinterklaasfeest voor de kinderen en gaan we met de senioren , ouders en aanhang weer een gezellige Pubquiz doen.

Op 19 november a.s. is er de Najaarsvergadering op De Omzoom. De vergadering start om half 8 en we hopen op de aanwezigheid van veel leden, vrijwilligers en ouders!

Pascale Tuinstra, penningmeester

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender