U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
29-10-2018 19:23 uur

Zaandam Zuid 1 – Furore 1 (10-18)

Op en koude maar zonnige zondagmiddag werd de laatste veldwedstrijd gespeeld tegen Zaandam Zuid. De thuiswedstrijd werd nogal flink verloren, dus dat kon best wel eens een spannende pot worden. De eerste 15 minuten gingen aardig gelijk op, Zaandam Zuid opende de score van afstand, 1-0, maar een minuut later was het Heleen, die van afstand de gelijkmaker inschoot, 1-1. Brit gaf Sven weer prachtig aan en Sven scoorde vlakbij de paal, 1-2. Even later was het Brit, zelf, die van afstand 1-3 scoorde.

De Zaandammers kwamen terug tot 2-3 van afstand, maar Merel schoot vanachter de korf 2-4 in. Het werd nog 3-4, maar toen werd het eerste sterker en speelde scherp in de verdediging. Brit onderschepte een bal gooide naar Brian en hij werd verkeerd afgestopt, de strafworp werd benut door Sven, 3-5.

Heleen, schoot weer raak van afstand en het was 3-6, een minuut later was het weer raak, van afstand door Heleen, 3-7.Het eerste ging maar door en Zaandam Zuid kon daar weinig tegenoverstellen., het werd 3-8 door Sven, kansje, geweldig aangegeven door Brit. Een minuut later was het Lisanne, die raak schoot van afstand, 3-9.

Yvo wist de korf ook te doorboren van afstand en het was 3-10 en het eerste maakte, via een doorloopbal van Merel, 3-11. Het lukte Zaandam Zuid om van afstand, 4-11 in te schieten, maar Sven maakte van afstand, vlak voor rust nog 4-12 van afstand.

Rust, het Furore publiek was blij verrast en het eerste speelde erg sterk.

Tweede helft, Yvo opende de score, door van afstand raak te schieten, 4-13 en even later was het 5-13 van afstand. Zaandam Zuid kreeg een strafworp van de goed leidende scheidsrechter en het was 6-13.

Brit schoot van afstand 6-14 in en via een kansje werd het 7-14, Toch scoorde het eerste mee, Bram schoot vanachter de korf, 7-15 in, maar Zaandam Zuid benutte twee strafworpen en het was, 9-15, het werd nog 10-15 van halve afstand, maar Heleen schoot in dezelfde minuut raak en het was, 10-16.

Thomas kwam in het veld voor Brian en Sven schoot van halve afstand raak, 10-17. Zaandam Zuid probeerde het nog wel, maar wist niet meer te scoren, Thomas schoot echter de eindstand naar 10-18 van afstand en dat was in de laatste minuut.

Sterke wedstrijd eerste, verdiend gewonnen.

Jullie staan nu alleen op de eerste plaats, DKV/Victoria verloor van Stormvogels, dus dat gaat wat worden in de tweede helft van de veldcompetitie.

De zaal komt er aan, nieuwe competitie en tweede klasse, dat gaat spannend worden.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender