U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
23-10-2018 20:27 uur

Scheidsrechters

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.

Zoals jullie eerder konden lezen, komen er in de zaal weer een aantal jeugdploegen bij. Hierdoor wordt het voor de scheidsrechter coördinatoren nog lastiger om op elke wedstr ijd een scheidsrechter te zetten. Daarom willen we vanaf de zaal gaan starten met een nieuwe manier van indelen.

Naast de scheidsrechters die actief zijn bij Furore willen we ook vanaf de junioren de ploegen verantwoordelijk maken om een aantal wedstrijden te gaan fluiten in de zaal. De aanvoerders en coaches worden op de hoogte gebracht wanneer er verwacht wordt dat er iemand van dat team moet fluiten. Binnen het team moeten jullie zelf afspreken wie deze wedstrijd gaat fluiten. Wij gaan er vanuit dat jullie dit zelf met elkaar kunnen afspreken en dat jullie ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is om de toegewezen wedstrijd te gaan begeleiden. De wedstrijden die wij gaan toewijzen aan de ploegen zullen voornamelijk F en E wedstrijden zijn, deze wedstrijden zijn makkelijk te begeleiden. Tevens is het verplicht om je spelregelbewijs te halen, wanneer je deze hebt gehaald bezit je sowieso voldoende kennis om deze wedstrijden te begeleiden. Ook zullen wij de aanvoerders een document aanleveren waarin de spelregels van de F en E in een aantal pagina’s beschreven staan.

Tot slot zullen wij in het zaalseizoen met een aantal scheidsrechters een avond organiseren waarin de spelregels en je rol als scheidsrechter zullen toelichten.

Wij hopen heel erg dat het op deze manier gaat lukken en dat elk lid bij ons op de vereniging zijn of haar wedstrijd kan spelen.

Namens de scheidsrechters coördinatoren en het bestuur,

Jasper Jak

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E5 - Purmer E1

De E5 is de laatste ploeg waarover ik een "door een Furorebril" schrijf, dan heb ik alle ploegen gehad die competitie spelen t/m de A, en dat waren er dit seizoen 18. Zoveel ploegen hebben we naar mijn weten nog nooit gehad.

Bij de E5 waren vandaag de spelers Floor, Reina (beiden als heer), Noor, Lana en Roos. Tamara (één van de moeders) was vandaag de coach. Roos begon aan de kant en Caro was de scheidsrechter.

Furore E4 - Groen Geel E5

Afgelopen zaterdag was ik bij de E4 van Lotte en Tom. Lotte en Tom kende ik wel, maar van de kinderen van de ploeg kende ik er maar twee, namelijk Mike en Roan. Dus.......

Myliska blauwe kousen, Liz knotje, Anne en Daniël hadden beiden lichtblauwe schoenen. Dus had ik weer een hulpmiddeltje om de kinderen de herkennen, want iedereen bij naam kennen van 16 jeugdploegen valt niet mee.

Laatste gastenboekbericht

2019-06-02 18:17:05

Oene

Het eerste heeft Stormvogels met 16-5 verslagen en is KAMPIOEN!!!!! Geweldig, veel publiek en het eerste staat ook op het veld in de tweede klasse. GEFELICITEERD EERSTE!!!!!!!!!

Bezoek ons gastenboek