U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-10-2018 21:52 uur

Stormvogels 1 - Furore 1 (8-11)

Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.

Stormvogels maakte 2-5 van afstand, maar Lisanne schoot raak uit een vrije bal, 2-6. Het werd 3-6, via een strafworp, door verkeerd verdedigen, maar Heleen schoot even later raak van afstand en het was, 3-7. Het werd zelfs 3-8, doordat Sven verkeerd werd afgestopt en hij zelf de strafworp benutte.

Toch kwam Stormvogels in de laatste drie minuten terug. Van afstand werd het 4-8 en 5-8 en verkeerd afstoppen bij de paal betekende een strafworp en het was 6-8. Foutjes die niet nodig waren.

Rust.

Tweede helft was wat minder en af en toe ook wat vreemde beslissingen van de scheids, maar het gaat om de doelpunten en Stormvogels kwam in de negende minuut op 7-8 via een strafworp.

Het eerste was weer bij de les en ging beter spelen, twee minuten later was het Sven, die vlak onder de paal 7-9 inschoot. En na het missen van een strafworp was het Ivo, die fraai 7-10 inschoot van afstand. Het eerste was nu veel beter en na wat gemiste kansen was het Bram, die van halve afstand 7-11 raak schoot.

Stormvogels miste een strafworp en wist nog 8-11 te maken via een strafworp. De overwinning was binnen en dat is een nuttige overwinning. Zaterdagmiddag komt DSO op bezoek op 15.30 uur, altijd een moeilijke tegenstander voor het eerste, dus aanmoediging is nodig, komt dus aanmoedigen.

Sibbelje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag, het Trias, de laatste zaalwedstrijd van het eerste tegen RDZ uit Zeist. RDZ was al gedegradeerd en het eerste was veilig, maar een overwinning zou toch prettig zijn.

Er werd gestart met Dionne en Martin in de basis en het was Bram, die in de vierde minuut 1-0 inschoot van afstand. Een paar minuten later was het gelijk 1-1 van afstand, en een minuut daarna stond het eerste op achterstand, 1-2.

Beste ouders en trainers,

Het zaalseizoen loopt ten einde en daarmee ook weer de wetenschap dat we naar buiten gaan. Het laatste speel weekend in de zaal is 30/31 maart, waarin er ook nog een aantal ploegen zijn die een wedstrijd moeten spelen. Er zijn echter ook al ploegen die dan uitgespeeld zijn. Om het voor iedereen makkelijk te houden zien wij als TC graag dat iedereen in de zaal doortraint tot het weekend van 30/31 maart en dan weer met zijn ploeg naar buiten gaat om te trainen.

Zaterdag 23 maart
Zaterdagochtend om 09.00 uur was de materiaal commissie paraat op de Omzoom om een aantal klussen te klaren voor de tweede helft veld. De douches zijn extra doorgespoeld, het Melkert systeem is goed vastgezet. De kapotte stoelen van de kantine zijn gerepareerd. Door de harde wind en stormen van de afgelopen tijd waren de houten meubels buiten nogal verschoven, vastgezet en het staat weer op zijn plaats.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender