U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
09-10-2018 16:33 uur

Door een Furorebril...

Furore B2 - Aurora B1
De B2 wordt getraind en gecoacht door Mary. Ze trainen twee keer in de week op conditie, techniek en tactiek. Een enthousiaste ploeg zo te zien en dat kwam wel uit in de wedstrijd. Er werd met veel energie gespeeld en er zat behoorlijk wat gang in. PRIMA!!

Sander ging deze wedstrijd fluiten.Ties, Kristel, Bo (heer) en Isa begonnen in de aanval en Dani, Sanne, Tess (heer) en Kim (heer) tevens aanvoerder stonden in de verdediging. Jesse, Floor en Bodile waren de wisselspelers.

Het begin was flitsend voor de tegenpartij, want een onderschepping in onze aanval en een lange bal betekende een benutte doorloopbal, 0-1. Dat kan niet de bedoeling zijn en na een goede aanval van ons werd Ties vrijgespeeld achter de korf en hij schoot de 1-1 in. Aurora had echter in het begin de overhand en scoorde van afstand 1-2 en 1-3 uit een doorloopbal. In de tussentijd hadden wij wel wat kansen om de score te verhogen, maar het lukte net niet. Balletje op de rand, balletje net er overheen. Jammer. Maar uit een goede aanval kreeg Kristel een doorloopbal aangegeven en die werd benut, 2-3. En even later mocht Kristel een vrije bal nemen... Helaas kwam die op het randje en werd het geen gelijkspel. Aurora onderschepte de bal en nam de aanval over, via een korte kans bij de paal werd het 2-4.

We wilden heel graag de achterstand inlopen en er werd dan ook keihard voor gewerkt, maar de kansen die we kregen gingen er niet in. Een mooi schot van Dani tolde weer uit de korf, erg jammer en een doorloopbal van Tess viel van de rand aan de verkeerde kant. Daarentegen had Aurora meer succes met de kansen, een sterke heer van hun benutte tweemaal een doorloopbal en bracht de stand op 2-6. Bij het uitbrengen van de bal, riep Mary, Kim wat doe je daar? O ja, sorry, Kim wist precies wat Mary bedoelde, niet langs de korf de bal spelen naar het andere vak. Was wel grappig. Kristel bracht de stand via een doorloopbal op 3-6 en na 3-7 bracht Dani de stand op 4-7 via een mooie doorloopbal. Daarna werd het 5-7, een goede aanval met het hele vak, Tess kwam er langs en Sanne gaf aan, goed gedaan vak. Helaas werd via een afstand schot toch 5-8. Hierna werd er gewisseld, Jesse kwam er in voor Bo en we gingen weer verder. Aurora speelde veel op de doorloopbal, maar er werd in de verdediging steeds goed overgenomen. Goed zo jongens en meiden, zo zie ik het graag, riep Mary.

Toen was het RUST

Aurora begon, maar de bal werd al snel onderschept en wij gingen beginnen aan een lange aanval. Helaas kwam hier geen doelpunt uit, maar aan de andere kant maakten wij een verdedigingsfout en de strafworp werd benut, 5-9. Wij probeerden van alles, een schot van Dani was verdedigd, een doorloopbal van Tess was lopen, pech was dat. Intussen was Floor gaan lopen en wisselde even later met Dani. En Bodile ging ook lopen. In de volgende fase gebeurde er van alles. Kim goed geschoten, net mis; Ties onderschept een bal en hierdoor kon Tess schieten vanuit een aanval, Kim vangt goed af en weer verder met de aanval.

Bodile wisselt met Kim en in de aanval van Aurora onderschept Isa een bal en konden wij weer aanvallen. Zo ging het spel heel snel heen en weer zonder dat er gescoord werd. Het was jammer dat wij geen geluk hadden met de afronding van de kansen, want er zat nog best power in het spel, terwijl dat van Aurora iets minder werd. Bo wisselde met Dani en we gingen weer verder, misschien konden we nog wat inhalen. Jullie werkten er allemaal keihard voor, Bodile probeerde een doorloopbal, maar toch was het Aurora dat een doelpunt maakte van achter de korf, 5-10. In de laatste aanval hielden wij erg lang de bal in de ploeg en er werden heel wat doorloopballen genomen en eindelijk loon naar werken, de doorloopbal van Bo ging er in en zij bracht de eindstand op 6-10.

Ik moet zeggen dat ik het een heel leuke wedstrijd vond en dat jullie veel power hebben. We gaan door tot het laatste fluitsignaal en dat was vandaag van Sander.

Jullie zijn een fijne ploeg met een fijne trainer/coach en als jullie zo doorgaan komen er vast nog betere resultaten. Aurora was wat sterker, maar jullie gingen er wel voor met z'n allen en dat vind ik machtig om te zien. Karakter!!!!

Veel plezier en succes nog in de competitie.

Rita

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was het prachtig korfbalweer op de Omzoom en het was lekker druk. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de kampioenen, E2 en E4 oplopen met het eerste en werden voorgesteld aan het publiek. Daarna werden ze gehuldigd in de kantine, onverwacht kampioen, enorm goed.

Bram moest werken deze middag en Coen was de verdienstelijke vervanger. De wedstrijd, DSO is al jaren een moeilijke tegenstander voor het eerste en het is een stugge ploeg, toch ging het eerste voortvarend van start, Heleen schoot in de eerste minuut al raak van afstand, 1-0. Vier minuten later was het gelijk van afstand, 1-1, maar Sven maakte van halve afstand, 2-1.
Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?

Bestuursblog

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Binnenkort op de kalender

16 november 2018

Klaverjassen

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - AW/DTV A2
Voor deze wedstrijd speelde de C1 een gewonnen partij tegen KZ C4, waarmee zij onbetwist KAMPIOEN waren van hun afdeling. ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

Jasper was er niet bij, want die moest zelf spelen. Coen moest dus in zijn eentje de ploeg coachen. Na het warm lopen, inschieten, peptalk en yell kon de wedstrijd beginnen. Tom, Danny, Kristy en Lotus begonnen in de aanval en Rik, Rory, Senna en Lieke moesten het scoren van de tegenpartij verhinderen. Op de bank zaten Julia en Thomas.
Furore B2 - Aurora B1
De B2 wordt getraind en gecoacht door Mary. Ze trainen twee keer in de week op conditie, techniek en tactiek. Een enthousiaste ploeg zo te zien en dat kwam wel uit in de wedstrijd. Er werd met veel energie gespeeld en er zat behoorlijk wat gang in. PRIMA!!

Sander ging deze wedstrijd fluiten.Ties, Kristel, Bo (heer) en Isa begonnen in de aanval en Dani, Sanne, Tess (heer) en Kim (heer) tevens aanvoerder stonden in de verdediging. Jesse, Floor en Bodile waren de wisselspelers.

Laatste gastenboekbericht

2018-10-22 10:57:04

Oene

Nederland is gisteren Europees kampioen geworden in Heerenveen. Top!

Bezoek ons gastenboek