U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
08-10-2018 21:10 uur

Furore intern

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Daarnaast, de begroting strikt volgen, zowel de uitgaven en de inkomsten en dat is goed gelukt.

Sinds we op de Omzoom zijn, met deze prachtige accommodatie, zijn de kosten voor de gebruikersvergoeding, die we betalen moeten, hoog. Echter door de inspanning van velen hebben we dit nu redelijk onder controle.

Dank daarom, petje af voor iedereen die er hard aan gewerkt heeft.

Het nieuwe seizoen ia al even bezig en bij de jeugd zijn de E1 en E3 al kampioen. Er komen nog meer kampioenen, het derde kan vrijdagavond thuis kampioen worden en bij de jeugd ziet het erg goed uit: de C1, D2 en E2 zitten in de race en de C2 heeft ook nog een kleine kans.

De Grote Clubactie loopt nog t/m 21 oktober, belangrijke actie voor onze club. Koop nog loten bij de jongste leden en lever de verkochte boekjes in voor deze datum.

Verder zijn er in oktober weer diverse activiteiten voor de jeugd met Halloween en natuurlijk klaverjassen op vrijdag en een vrijwilligersavond in de kantine.

Dus genoeg te doen de komende weken, de materiaalcommissie houdt een werkersochtend op zaterdag 20 oktober, vanaf 09.30 uur, altijd welkom.

De veldkompetitie zit er grotendeels op, de zaal komt eind oktober weer in het zicht. Het wordt puzzelen om alle ploegen in de diverse zalen te trainen, voorlopig gaan we starten met drie nieuwe E teams in de zaalcompetitie. Fantastisch, echter we hebben daar wel veel medewerking van de leden voor nodig, dus stel je beschikbaar en meld je aan bij de Jeugdcommissie.

Oene Wagenaar, e.v.

Penningmeester a.i.

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek