U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
08-10-2018 21:10 uur

Furore intern

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Daarnaast, de begroting strikt volgen, zowel de uitgaven en de inkomsten en dat is goed gelukt.

Sinds we op de Omzoom zijn, met deze prachtige accommodatie, zijn de kosten voor de gebruikersvergoeding, die we betalen moeten, hoog. Echter door de inspanning van velen hebben we dit nu redelijk onder controle.

Dank daarom, petje af voor iedereen die er hard aan gewerkt heeft.

Het nieuwe seizoen ia al even bezig en bij de jeugd zijn de E1 en E3 al kampioen. Er komen nog meer kampioenen, het derde kan vrijdagavond thuis kampioen worden en bij de jeugd ziet het erg goed uit: de C1, D2 en E2 zitten in de race en de C2 heeft ook nog een kleine kans.

De Grote Clubactie loopt nog t/m 21 oktober, belangrijke actie voor onze club. Koop nog loten bij de jongste leden en lever de verkochte boekjes in voor deze datum.

Verder zijn er in oktober weer diverse activiteiten voor de jeugd met Halloween en natuurlijk klaverjassen op vrijdag en een vrijwilligersavond in de kantine.

Dus genoeg te doen de komende weken, de materiaalcommissie houdt een werkersochtend op zaterdag 20 oktober, vanaf 09.30 uur, altijd welkom.

De veldkompetitie zit er grotendeels op, de zaal komt eind oktober weer in het zicht. Het wordt puzzelen om alle ploegen in de diverse zalen te trainen, voorlopig gaan we starten met drie nieuwe E teams in de zaalcompetitie. Fantastisch, echter we hebben daar wel veel medewerking van de leden voor nodig, dus stel je beschikbaar en meld je aan bij de Jeugdcommissie.

Oene Wagenaar, e.v.

Penningmeester a.i.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste kaarters,
Hier een verslagje. We zijn ondertussen drie maanden bezig en het is zoals altijd een gezellige boel met verschillende nieuwe spelers.
Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.
Vanwege Sinterklaasavond op woensdag 5 december is besloten de jeugdtrainingen niet plaats te laten vinden. Tevens is dit jaar besloten om alle trainingen van de jeugd in de kerstvakantie niet door te laten gaan.

In de periode van 23 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 is er dus geen trainen.

Namens de TC van furore wensen wij u hele fijne feestdagen en een sportief 2019.

Komend weekend start de zaalcompetitie. Het heeft even geduurd, de binnen trainingen zijn eind oktober al begonnen. We starten dit komende seizoen met 23 ploegen en dat is niet niks, om alles in goede banen te leiden.

Het eerste komt dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van Furore uit in de tweede klasse. Het zal dus geen makkelijk seizoen worden voor het eerste, het tempo en de schotkracht zal hoger liggen en dat wordt dus wennen.

Afgelopen zaterdag werd er tegen Emmeloord geoefend, een tweede klas ploeg en dat ging niet onverdienstelijk. Weliswaar werd er nipt verloren, maar het was een leuke pot om naar te kijken. Scherpte en strak verdedigen zal het motto zijn voor het komende seizoen en natuurlijk scoren, want met 14 doelpunten win je geen wedstrijd meer.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.

Bestuursblog

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan