U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

08-10-2018 21:10 uur

Furore intern

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Daarnaast, de begroting strikt volgen, zowel de uitgaven en de inkomsten en dat is goed gelukt.

Sinds we op de Omzoom zijn, met deze prachtige accommodatie, zijn de kosten voor de gebruikersvergoeding, die we betalen moeten, hoog. Echter door de inspanning van velen hebben we dit nu redelijk onder controle.

Dank daarom, petje af voor iedereen die er hard aan gewerkt heeft.

Het nieuwe seizoen ia al even bezig en bij de jeugd zijn de E1 en E3 al kampioen. Er komen nog meer kampioenen, het derde kan vrijdagavond thuis kampioen worden en bij de jeugd ziet het erg goed uit: de C1, D2 en E2 zitten in de race en de C2 heeft ook nog een kleine kans.

De Grote Clubactie loopt nog t/m 21 oktober, belangrijke actie voor onze club. Koop nog loten bij de jongste leden en lever de verkochte boekjes in voor deze datum.

Verder zijn er in oktober weer diverse activiteiten voor de jeugd met Halloween en natuurlijk klaverjassen op vrijdag en een vrijwilligersavond in de kantine.

Dus genoeg te doen de komende weken, de materiaalcommissie houdt een werkersochtend op zaterdag 20 oktober, vanaf 09.30 uur, altijd welkom.

De veldkompetitie zit er grotendeels op, de zaal komt eind oktober weer in het zicht. Het wordt puzzelen om alle ploegen in de diverse zalen te trainen, voorlopig gaan we starten met drie nieuwe E teams in de zaalcompetitie. Fantastisch, echter we hebben daar wel veel medewerking van de leden voor nodig, dus stel je beschikbaar en meld je aan bij de Jeugdcommissie.

Oene Wagenaar, e.v.

Penningmeester a.i.