U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
24-09-2018 20:31 uur

Furore 1 - Helios 1 (19-13)

Zaterdagmiddag was de lastige wedstrijd tegen Helios op de Omzoom, het was fris deze middag, droog en uiteraard wat winderig. Brian was geblesseerd, Tiuri was de goede vervanger, het eerste moest de punten pakken, deze middag, want het ging de afgelopen twee wedstrijden niet echt lekker.

De eerste helft werd doelpuntrijk en ging gelijk op, in de derde minuut werd Heleen verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en de strafworp, genomen door Bram was raak, 1-0. Vier minuten later was het Yvo, die van afstand raak schoot, na een goede actie van het vak, 2-0.

Helios kwam van afstand op 2-1, maar Brit schoot van halve afstand 3-1 in.

Uit een vrije bal werd het 3-2 en even later gaf de scheidsrechter, volgens het publiek, een onterechte strafworp, maar het was toen wel 3-3.

Twee minuten daarna werd Sven verkeerd afgestopt en Sven benutte zelf de strafworp 4-3, maar Helios schoot meteen raak daarna en het was 4-4.

Er werd strijd geleverd van beide kanten, Heleen scoorde uit een vrije bal, 5-4, maar prompt was het Helios, die van afstand 5-5 inschoot. Een minuut later was het Sven, die een kansje vlakbij de paal inschoot, 7-5, fraai aangegeven door Brit.

Helios kwam terug en drie minuten later was de stand weer gelijk 7-7, vanuit een vrije bal en van afstand.

Lisanne zette de stand op 8-7, via een vrije bal, maar Helios deed hetzelfde en het was 8-8.

Helios maakte van afstand 8-9, maar Heleen scoorde van afstand al heel snel 9-9.

Het werd 9-10 door een strafworp, maar Sven maakte een doorloopbal en het was 10-10.

Rust, spannende eerste helft met veel doelpunten.

Tweede helft, het was Heleen, die in de tweede minuut van afstand 11-10 inschoot, na goede actie van het vak. Helios benutte een strafworp, 11-11, maar Sven benutte ook een strafworp en het was 12-11.

Tiuri maakte 13-11, door een kansje te benutten, maar Helios schoot prompt weer raak van afstand 13-12.

Met nog een kwartier te spelen begon het eerste wat sterker te worden, Bram benutte een kansje bij de paal, 14-12. Helios miste een strafworp en Tiuri schoot van afstand 15-12 in.

Vijf minuten later schoot Tiuri weer raak van afstand en toen was 16-12, Nadat Bram verkeerd was afgestopt werd de strafworp gemist en kwam Helios, via afstand op 16-13. Bram werd weer verkeerd afgestopt en hij benutte zelf de strafworp, 17-13

Met nog drie minuten te spelen was de zege binnen, Tiuri maakte van afstand 18-13 en Sven, via een omdraaibal 19-13.

Fraaie overwinning eerste, hele wedstrijd geknokt voor de punten, zondag a.s. Aurora uit, er dus tegen aan.

Sibbeltje

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was het prachtig korfbalweer op de Omzoom en het was lekker druk. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de kampioenen, E2 en E4 oplopen met het eerste en werden voorgesteld aan het publiek. Daarna werden ze gehuldigd in de kantine, onverwacht kampioen, enorm goed.

Bram moest werken deze middag en Coen was de verdienstelijke vervanger. De wedstrijd, DSO is al jaren een moeilijke tegenstander voor het eerste en het is een stugge ploeg, toch ging het eerste voortvarend van start, Heleen schoot in de eerste minuut al raak van afstand, 1-0. Vier minuten later was het gelijk van afstand, 1-1, maar Sven maakte van halve afstand, 2-1.
Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?

Bestuursblog

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Binnenkort op de kalender

16 november 2018