U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
24-09-2018 20:31 uur

Furore 1 - Helios 1 (19-13)

Zaterdagmiddag was de lastige wedstrijd tegen Helios op de Omzoom, het was fris deze middag, droog en uiteraard wat winderig. Brian was geblesseerd, Tiuri was de goede vervanger, het eerste moest de punten pakken, deze middag, want het ging de afgelopen twee wedstrijden niet echt lekker.

De eerste helft werd doelpuntrijk en ging gelijk op, in de derde minuut werd Heleen verkeerd afgestopt bij een doorloopbal en de strafworp, genomen door Bram was raak, 1-0. Vier minuten later was het Yvo, die van afstand raak schoot, na een goede actie van het vak, 2-0.

Helios kwam van afstand op 2-1, maar Brit schoot van halve afstand 3-1 in.

Uit een vrije bal werd het 3-2 en even later gaf de scheidsrechter, volgens het publiek, een onterechte strafworp, maar het was toen wel 3-3.

Twee minuten daarna werd Sven verkeerd afgestopt en Sven benutte zelf de strafworp 4-3, maar Helios schoot meteen raak daarna en het was 4-4.

Er werd strijd geleverd van beide kanten, Heleen scoorde uit een vrije bal, 5-4, maar prompt was het Helios, die van afstand 5-5 inschoot. Een minuut later was het Sven, die een kansje vlakbij de paal inschoot, 7-5, fraai aangegeven door Brit.

Helios kwam terug en drie minuten later was de stand weer gelijk 7-7, vanuit een vrije bal en van afstand.

Lisanne zette de stand op 8-7, via een vrije bal, maar Helios deed hetzelfde en het was 8-8.

Helios maakte van afstand 8-9, maar Heleen scoorde van afstand al heel snel 9-9.

Het werd 9-10 door een strafworp, maar Sven maakte een doorloopbal en het was 10-10.

Rust, spannende eerste helft met veel doelpunten.

Tweede helft, het was Heleen, die in de tweede minuut van afstand 11-10 inschoot, na goede actie van het vak. Helios benutte een strafworp, 11-11, maar Sven benutte ook een strafworp en het was 12-11.

Tiuri maakte 13-11, door een kansje te benutten, maar Helios schoot prompt weer raak van afstand 13-12.

Met nog een kwartier te spelen begon het eerste wat sterker te worden, Bram benutte een kansje bij de paal, 14-12. Helios miste een strafworp en Tiuri schoot van afstand 15-12 in.

Vijf minuten later schoot Tiuri weer raak van afstand en toen was 16-12, Nadat Bram verkeerd was afgestopt werd de strafworp gemist en kwam Helios, via afstand op 16-13. Bram werd weer verkeerd afgestopt en hij benutte zelf de strafworp, 17-13

Met nog drie minuten te spelen was de zege binnen, Tiuri maakte van afstand 18-13 en Sven, via een omdraaibal 19-13.

Fraaie overwinning eerste, hele wedstrijd geknokt voor de punten, zondag a.s. Aurora uit, er dus tegen aan.

Sibbeltje

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

De finales van het KV Furore Schoolkorfbaltoernooi zijn bekend.
Het was lekker weer op de Omzoom, zondagmiddag. Caro speelde voor de geblesseerde Britt en deed dat heel goed. Het eerste moest winnen, na het gelijkspel van vorige week en deed dat dus ook. Na acht minuten spelen was 3-0, door Heleen scorend uit een vrije bal, Tiuri vanachter de korf raak en Lisanne van halve afstand.

Het werd 3-1 van afstand, maar Tiuri schoot even later 4-1 van afstand. Aurora benutte een strafworp, 4-2, maar het was Sven, die 5-2 benutte na een fraai aangeven bal.
Nog iets minder dan 6 weken en dan is het weer zover, Pinkersterkamp 2019. Dit jaar zal het thema zijn.....

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

22 juni 2019

Mixtoernooi

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore A1 - Atlantis A1
De wedstrijd uit tegen Atlantis werd net aan verloren, dus de mogelijkheid bestaat om het vandaag op een overwinning te gooien. Er moest dus keihard gewerkt worden, geen kansen weggeven en er met z'n allen tegenaan. De coaches Coen en Jasper misten deze zaterdag, wegens school, blessure en andere verplichtingen, Tom, Kristy en Senna.

We begonnen met de volgende opstelling: aanval - Thomas, Danny, Kayleigh en Julia en in de verdediging: Rory, Rik, Lieke en Lotus. Veel spelers en speelsters van de B1 waren reserve en dat is uiteraard prima!!

Furore C2 - Celeritas C1

De eerste veldwedstrijd was een feit en het was toch effe lekker weer zeg. Perfect om mee te beginnen toch!!

Door het mooie weer zat iedereen goed in zijn vel en stonden de spelers en coaches te popelen om te beginnen. Temeer omdat onze ploeg nog iets had recht te zetten tegenover Celeritas, waarvan een keer was verloren, maar wie is nu eigenlijk de sterkste?????

Laatste gastenboekbericht

2019-05-24 23:18:37

Oene

Dag 5, de finaleavond schoolkorfbal. Het weer was prima en de ploegen waren er klaar voor. Er werd gestreden om de wisselbekers,veel supporters waren aanwezig van de diverse scholen. Om half negen was het toernooi afgelopen, alles werd weer opgeruimd en schoon gemaakt. Hulde aan de organisatie, want het toernooi was weer perfect georganiseerd.

Bezoek ons gastenboek