U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
17-09-2018 20:15 uur

DKV/Victoria 1 – Furore 1 (11-8)

Lastige wedstrijd voor het eerste, een nederlaag, maar er had meer ingezeten deze middag. Het was al heel snel 1-0, onoplettendheid verdediging, maar daarna kwam het eerste toch sterk terug, Merel snelde tweemaal langs haar dame en werd beide keren verkeerd afgestopt, strafworp tweemaal, beide keren gemist en dat is niet best. DKV maakte 2-0 van afstand en even later werd Bram verkeerd afgestopt, strafworp en weer mis.

DKV maakte 3-0 van afstand en uiteindelijk in de 12e minuut was het Sven, die van afstand 3-1 inschoot. Het werd 4-1, maar Bram schoot raak en het was 4-2. Het eerste speelde rommelig en de afstandsschoten waren slecht, DKV profiteerde hiervan en liep uit tot 6-2. Niels kwam erin en maakte van afstand 6-3, maar door een fout van de verdediging en een afstandsschot was de ruststand 8-3.

Eerste helft, de inzet was er wel, maar rommelig gespeeld.

Tweede helft, het eerste ging er tegenaan, Lisanne maakte 8-4, vanuit een vrije bal en een minuut later was het Niels, die van afstand 8-5 inschoot. Het werd 9-5, maar Sven werd verkeerd afgestopt, de strafworp werd door Sven benut, 9-6.

Het werd door Bram 9-7, via een doorloopbal, toen waren er nog twintig minuten te spelen, het publiek begon erin te geloven, maar de score werd niet doorgezet. DKV maakte 10-7 van afstand, toch probeerde het eerste het nog wel, er werden twee strafworpen toegekend, maar helaas, beide mis.

Ivo maakte 10-8 via een doorloopbal, maar ook nu kwam het eerste niet verder, DKV maakte in de laatste minuut nog, 11-8, maar meer zat er niet in deze middag.

Vijf strafworpen werden er gemist, deze middag en dat gewoon te veel, tweede helft was een stuk beter, maar het schieten zal nog veel beter moeten eerste.

Komende zaterdag komt Helios op bezoek op de Omzoom om 15.30 uur.

Komt aanmoedigen, want het eerste heeft de steun hard nodig.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender