U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
17-09-2018 20:15 uur

DKV/Victoria 1 – Furore 1 (11-8)

Lastige wedstrijd voor het eerste, een nederlaag, maar er had meer ingezeten deze middag. Het was al heel snel 1-0, onoplettendheid verdediging, maar daarna kwam het eerste toch sterk terug, Merel snelde tweemaal langs haar dame en werd beide keren verkeerd afgestopt, strafworp tweemaal, beide keren gemist en dat is niet best. DKV maakte 2-0 van afstand en even later werd Bram verkeerd afgestopt, strafworp en weer mis.

DKV maakte 3-0 van afstand en uiteindelijk in de 12e minuut was het Sven, die van afstand 3-1 inschoot. Het werd 4-1, maar Bram schoot raak en het was 4-2. Het eerste speelde rommelig en de afstandsschoten waren slecht, DKV profiteerde hiervan en liep uit tot 6-2. Niels kwam erin en maakte van afstand 6-3, maar door een fout van de verdediging en een afstandsschot was de ruststand 8-3.

Eerste helft, de inzet was er wel, maar rommelig gespeeld.

Tweede helft, het eerste ging er tegenaan, Lisanne maakte 8-4, vanuit een vrije bal en een minuut later was het Niels, die van afstand 8-5 inschoot. Het werd 9-5, maar Sven werd verkeerd afgestopt, de strafworp werd door Sven benut, 9-6.

Het werd door Bram 9-7, via een doorloopbal, toen waren er nog twintig minuten te spelen, het publiek begon erin te geloven, maar de score werd niet doorgezet. DKV maakte 10-7 van afstand, toch probeerde het eerste het nog wel, er werden twee strafworpen toegekend, maar helaas, beide mis.

Ivo maakte 10-8 via een doorloopbal, maar ook nu kwam het eerste niet verder, DKV maakte in de laatste minuut nog, 11-8, maar meer zat er niet in deze middag.

Vijf strafworpen werden er gemist, deze middag en dat gewoon te veel, tweede helft was een stuk beter, maar het schieten zal nog veel beter moeten eerste.

Komende zaterdag komt Helios op bezoek op de Omzoom om 15.30 uur.

Komt aanmoedigen, want het eerste heeft de steun hard nodig.

Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste kaarters,
Hier een verslagje. We zijn ondertussen drie maanden bezig en het is zoals altijd een gezellige boel met verschillende nieuwe spelers.
Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.
Vanwege Sinterklaasavond op woensdag 5 december is besloten de jeugdtrainingen niet plaats te laten vinden. Tevens is dit jaar besloten om alle trainingen van de jeugd in de kerstvakantie niet door te laten gaan.

In de periode van 23 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 is er dus geen trainen.

Namens de TC van furore wensen wij u hele fijne feestdagen en een sportief 2019.

Komend weekend start de zaalcompetitie. Het heeft even geduurd, de binnen trainingen zijn eind oktober al begonnen. We starten dit komende seizoen met 23 ploegen en dat is niet niks, om alles in goede banen te leiden.

Het eerste komt dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van Furore uit in de tweede klasse. Het zal dus geen makkelijk seizoen worden voor het eerste, het tempo en de schotkracht zal hoger liggen en dat wordt dus wennen.

Afgelopen zaterdag werd er tegen Emmeloord geoefend, een tweede klas ploeg en dat ging niet onverdienstelijk. Weliswaar werd er nipt verloren, maar het was een leuke pot om naar te kijken. Scherpte en strak verdedigen zal het motto zijn voor het komende seizoen en natuurlijk scoren, want met 14 doelpunten win je geen wedstrijd meer.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.

Bestuursblog

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan