U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
12-09-2018 09:35 uur

Furore 1 - Zaandam Zuid 1 (4 - 11)

Zondagmiddag op de Omzoom een stevige wind, dwars over het veld, maar lekker weer. Een nieuwe competitie en het eerste kwam met Lisanne, Brian en Ivo in het veld. Zaandam Zuid is altijd een lastige tegenstander en dat bleek vanmiddag ook. Het eerste had het deze middag niet, met de rust waren er nog maar twee doelpunten gescoord, beide uit strafworpen, benut door Ivo. Zaandam Zuid scoorde ook niet veel en de ruststand was 2-4, vele kansen werden door beide ploegen gemist.

Eigenlijk kon er nog van alles gebeuren, er waren wat wissels, maar het eerste kon het deze middag niet bolwerken, vele kansen gingen er niet in en Zaandam Zuid scoorde nu wat regelmatiger. Tiuri maakte vanachter de korf de derde en Bram scoorde een kwartier later de vierde, maar bij het eindsignaal stond Zaandam Zuid op elf doelpunten. Verdiende nederlaag en eerstelingen, daar zal wat aan gedaan moeten worden! Gauw vergeten, volgende week DKV/Victoria uit, lastig, al leed deze ploeg ook flinke nederlaag. Het publiek was teleurgesteld en terecht. Jammer. Sibbeltje.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen DSO. Er stond niets meer op het spel en het eerste kwam met een gemixt team in het veld van senioren 1 en 2 en junioren. Vakantie en afspraken waren de oorzaak, daarentegen loopt deze veldcompetitie wel heel lang door dit seizoen. Niettemin deden de spelers en speelsters hun best, maar DSO was sterker.
Het eerste is KAMPIOEN, GEWELDIG!!!!!
Op de winderige Omzoom trad het eerste tegen Stormvogels aan, er moest gewonnen worden, maar deze wedstrijd was voor Stormvogels ook belangrijk voor de nodige punten. Het was warm, maar er stond een stevige en flagerige wind, dwars over het veld en dat viel niet mee met de vele afstandsschoten. Lekker veel publiek, het veld aangekleed met vlaggen en zwart/witte ballonen, dus het zag er allemaal goed uit.

Merel opende de score, na een goede actie van het vak en het was 1-0. Twee minuten later was het gelijk door een strafworp, 1-1, maar het was Lisanne, die verkeerd werd afgestopt, strafworp, benut door Sven, 2-1.

Schoolkorfbaltoernooi 2019 op De Omzoom

Afgelopen week is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op de Omzoom. Er werd op vijf avonden gespeeld en ook dit jaar was het een groot succes. Het weer was de eerste twee avonden koud en winderig, maar droog, vanaf woensdag werd het zonnig en warmer, al met al, uitstekend toernooiweer. 96 teams deden mee dit jaar en het was een enorme drukte, iedere avond weer.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender