U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

12-09-2018 09:06 uur

Furore Intern

Zo, de kop is er af! Iedereen zit inmiddels denk ik zo weer in het ritme van school of werk, trainen en spelen. Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen geopend met een gezellig openingsfeest. De 3e keer al weer op de Omzoom, en we gaan het 10e jaar Furore in, tijd gaat toch echt heel snel. Volgend jaar een jubileum, maar eerst dit jaar nog een aantal feestjes te gaan, de activiteitencommissie is al druk bezig en dit jaar zullen we voor het eerst een vrijwilligersfeest organiseren, om alle vrijwilligers van Furore in het zonnetje te zetten.

We hebben een grote groep vrijwilligers waar de vereniging op kan bouwen, en daar zijn we trots op. Wel merken we dat we bij groei van de vereniging ook groei in het aantal vrijwilligers nodig hebben, meer ploegjes betekent meer trainers en scheidsrechters, maar ook andere taken zijn nog vacant. Zo zoeken we een penningmeester en een kantine coördinator, en zouden we ook versterking op schoonmaak en kantinediensten kunnen gebruiken. Dit is ook een van de onderwerpen die we zullen bespreken op de bijeenkomst voor ouders die we op woensdag 26 september organiseren. Deze bijeenkomst is tijdens het trainen om 18.30 uur en zal naast vrijwilligers bestaan uit kennismaken en informatie over de verenging. Welkom op woensdag 26 september 18.30 uur!

Op zaterdag 15 september 2018 gaat de Grote Clubactie van start. Vorig jaar was de Grote Club Actie een enorm succes, en ik ben benieuwd of we dat dit jaar kunnen evenaren of zelfs overtreffen. De Grote Clubactie is voor ons namelijk een welkome aanvulling op de begroting: De Omzoom is een prachtig, maar kostbaar sportpark, en met een groeiende vereniging groeit ook de behoefte aan meer speelmateriaal. Met de inkomsten van de Grote Club Actie kunnen we materiaal aanschaffen: palen, korfen, ballen, trainingsmateriaal…. noem maar op!

Onze jeugdleden gaan enthousiast op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen bij hun familie, vrienden en buren. Ieder jeugdlid ontvangt deze week het verkoopboekje. Ook onder de seniorenploegen en het publiek zullen we de boekjes laten rondgaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in: dit kan in de doos op de bar, bij Cindy Kalf of bij mij, of bij je trainer. En mocht je aan één boekje niet genoeg hebben, nieuwe boekjes zijn achter de bar of bij mij verkrijgbaar. Lever je boekje weer in voor 21 oktober 2018!

Je mag zoveel loten (ver-)kopen als je wilt, en ook al (ver)koop je er maar 1, we zijn er blij mee! We hopen natuurlijk op meer, en voor de lotenverkopers van Furore hebben we daarom weer een mooie actie:

Ieder Furorelid dat 30 loten of meer verkoopt ontvangt een Furore inschietshirt!

Groet,

Monique de Wildt