U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
11-09-2018 18:53 uur

Schoonmaakrooster

Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.

Wat moet er gedaan worden?

• Vloeren vegen
  • Doucheruimte haar - en zandvrij maken. Vervolgens¬† aantrekken met de trekker
  • Achtergelaten afval verwijderen
  • Prullenbak legen
  • Spiegel schoonmaken

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag, het Trias, de laatste zaalwedstrijd van het eerste tegen RDZ uit Zeist. RDZ was al gedegradeerd en het eerste was veilig, maar een overwinning zou toch prettig zijn.

Er werd gestart met Dionne en Martin in de basis en het was Bram, die in de vierde minuut 1-0 inschoot van afstand. Een paar minuten later was het gelijk 1-1 van afstand, en een minuut daarna stond het eerste op achterstand, 1-2.

Beste ouders en trainers,

Het zaalseizoen loopt ten einde en daarmee ook weer de wetenschap dat we naar buiten gaan. Het laatste speel weekend in de zaal is 30/31 maart, waarin er ook nog een aantal ploegen zijn die een wedstrijd moeten spelen. Er zijn echter ook al ploegen die dan uitgespeeld zijn. Om het voor iedereen makkelijk te houden zien wij als TC graag dat iedereen in de zaal doortraint tot het weekend van 30/31 maart en dan weer met zijn ploeg naar buiten gaat om te trainen.

Zaterdag 23 maart
Zaterdagochtend om 09.00 uur was de materiaal commissie paraat op de Omzoom om een aantal klussen te klaren voor de tweede helft veld. De douches zijn extra doorgespoeld, het Melkert systeem is goed vastgezet. De kapotte stoelen van de kantine zijn gerepareerd. Door de harde wind en stormen van de afgelopen tijd waren de houten meubels buiten nogal verschoven, vastgezet en het staat weer op zijn plaats.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender