U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
29-08-2018 10:21 uur

Kantinediensten

We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Ieders hulp is hard nodig. Bekijk het rooster via de link en geef je vandaag nog op door je naam op te schrijven op het rooster bij de bar in de kantine of door Danny Schermer, coördinator kantinedienst, te mailen.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was het prachtig korfbalweer op de Omzoom en het was lekker druk. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de kampioenen, E2 en E4 oplopen met het eerste en werden voorgesteld aan het publiek. Daarna werden ze gehuldigd in de kantine, onverwacht kampioen, enorm goed.

Bram moest werken deze middag en Coen was de verdienstelijke vervanger. De wedstrijd, DSO is al jaren een moeilijke tegenstander voor het eerste en het is een stugge ploeg, toch ging het eerste voortvarend van start, Heleen schoot in de eerste minuut al raak van afstand, 1-0. Vier minuten later was het gelijk van afstand, 1-1, maar Sven maakte van halve afstand, 2-1.
Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?

Bestuursblog

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Binnenkort op de kalender

16 november 2018