U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

04-06-2018 11:23 uur

Furorefluit

Het korfbalseizoen 2017-2018 zit er op! Wat een geweldige prestatie hebben we met z’n allen geleverd als Furore scheidsrechters! Door de inzet van onze KNKV-scheidsrechters is zowel op het veld veld als in de zaal zaal een positief resultaat behaald en hebben we in totaal 1904 Euro aan boetes bij aanvang van het seizoen weggefloten en zelfs 142,80 Euro weten te verdienen voor de club door buiten de deur te fluiten of zelf onze wedstrijdsport thuisteams te fluiten als daar geen externe scheidsrechter aanwezig was: HULDE!

In totaal floten we 70 KNKV wedstrijden dit seizoen, waarbij met name Max (28x assistent, 1x scheids) en Tobias (15 wedstrijden) heel belangrijk waren in het bereiken van dit resultaat.  Ook Jasper (6), Patrick (6), Edward (5), Sander (3), Jerry (2), Paul (2), Sven (1) en Hans (1) droegen bij. De KNKV-Wedstrijden van Arjan en Willem werden net zo goed gewaardeerd, maar tellen niet voor onze vereniging mee.

Maar natuurlijk is dit net zo goed het succes van al onze scheidsrechters, want zonder deze toppers kunnen a) al onze breedtesport thuiswedstrijden op de Omzoom geen doorgang vinden en b) mensen zich niet buiten de deur inschrijven voor wedstrijden als er geen geode invulling op eigen veld mogelijk is. Dus ook al onze andere (jeugd)scheidsrechters: ZEER VEEL DANK voor jullie inzet dit seizoen, waarin het door de uitbreiding van het aantal jeugdploegen niet meeviel om hier genoeg menssen voor te vinden en mensen ook vaak dubbele diensten draaiden: supergoed gedaan. Voor komend seizoen hopen we op verdere uitbreiding van het aantal jeugdscheidsrechters en gezien het feit dat mensen met het spelregelbewijs bezig zijn moet dat toch mogelijk zijn!

De  scheidsrechterscommissie