U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-05-2018 20:55 uur

Furore intern

Voor vele jeugdleden staat aanstaande weekend een spannend weekend op het programma… Er wordt namelijk met twee bussen afgereisd naar Ommen voor een te gek Pinksterkamp!! Het bestuur wenst alle kinderen en de leiding veel plezier.

Vorige week dinsdag heeft Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met Furore, Lycurgus, Cromtigers en de brandweer "sportdag de Omzoom" georganiseerd. Het was prachtig weer en er kwamen ongeveer 130 kinderen op deze sportdag af. Furore was het middelpunt van deze dag, er werd namelijk gestart en geëindigd bij ons op het veld.

Voordat alle kinderen kennis gingen maken met de verschillende sporten verzorgde het Sportbedrijf een warming-up bij ons op het veld, daarna werd er gestart met de verschillende sporten en tot slot was er een prijsuitreiking. De kinderen konden bij ons kennis maken met korfbal doormiddel van vier activiteiten. Het was een leuke dag en met de vrijwilligers hebben we onze sport en vereniging weer goed op de kaart gezet! Via deze weg wil ik iedereen nogmaals bedanken die geholpen heeft tijdens deze sportdag.

Nog een aantal wedstrijden en dan zit het seizoen er alweer op, ik hoop dat we uiteindelijk een aantal kampioenen mogen huldigen. Ons eerste moeten nog minimaal 2 punten behalen om zeker te zijn om te handhaven en het tweede moet alles winnen om te kunnen handhaven, dus nog een spannende tijd. Zet hem op selectie!

De komende tijdzijn er nog een aantal activiteiten bij Furore, zo is er op 16 juni een mixtoernooi. Tijdens het mixtoernooi kan je samen met je familie, vrienden en kennissen het opnemen tegen de andere samengestelde teams. Kijk voor meer info op Facebook. Zoals ieder jaar staat het schoolkorfbaltoernooi ook weer op het programma! Hiervoor worden nog veel vrijwilligers gezocht, met name scheidrechters en verkeersregelaars voor bij de fietsenstalling. Dus mocht je in de week van 28 mei tot en met 1 juni kunnen helpen? Schrijf jezelf dan in op het formulier in de kantine!

Tot slot wil ik jullie nog even op de hoogte brengen van onze enquête, het bestuur wilt namelijk weten hoe er binnen de vereniging tegen het roken wordt gekeken. Vindt u het prima dat er gerookt wordt? Of ziet u het roken liever verdwijnen binnen de vereniging? Laat uw mening weten aan de hand van  de onderstaande enquête:  https://enquete.rookvrijegeneratie.nl/knkv/k-furore

Met vriendelijke groet,

Jasper Jak

Belangrijkste nieuwsberichten

Binnenkort 21 September starten wij weer met onze maandelijkse klaverjas avond. Wij spelen 1x per maand op de derde vrijdag. We spelen een competitie van acht avonden en we starten in september en eindigen in april .
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?
Het trainingsschema is gewijzigd.

Bestuursblog

Zo, de kop is er af! Iedereen zit inmiddels denk ik zo weer in het ritme van school of werk, trainen en spelen. Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen geopend met een gezellig openingsfeest. De 3e keer al weer op de Omzoom, en we gaan het 10e jaar Furore in, tijd gaat toch echt heel snel. Volgend jaar een jubileum, maar eerst dit jaar nog een aantal feestjes te gaan, de activiteitencommissie is al druk bezig en dit jaar zullen we voor het eerst een vrijwilligersfeest organiseren, om alle vrijwilligers van Furore in het zonnetje te zetten.

Binnenkort op de kalender

19 oktober 2018