U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-05-2018 20:54 uur

De Omzoom rookvrij?

Het KNKV gaat voor de Rookvrije Generatie, en ook het bestuur van Furore is voorstander van een rookvrij sportcomplex, passend bij de sport en de rookvrije generatie. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Maar liefst 9 op de 10 Nederlanders zijn voor een rookvrij sportterrein. Maar wat is jouw mening/ wat wil jij voor onze vereniging? Laat jouw stem horen, door de enquête in te vullen via: https://enquete.rookvrijegeneratie.nl/knkv/k-furore

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag kwam DSO uit Alkmaar op bezoek op de Omzoom, het was prachtig weer, weinig wind. De uitwedstrijd werd verloren, dus het zou niet gemakkelijk worden deze middag.

Het eerste opende sterk, want na twee minuten schoot Heleen van afstand de 1-0 binnen en een minuut later werd Merel verkeerd afgestopt en Brian schoot de strafworp raak, 2-0. DSO kwam terug tot 2-2, via afstand en strafworp, maar Bram werd gehinderd bij het scoren en de strafworp werd benut door Brian, 3-2.

Merel werd ook gehinderd en de scheids gaf wederom een strafworp, die Brian inschoot, 4-2. Vlak daarop was het Dionne, die van afstand 5-2 maakte en het eerste ging nog even door, Coen kreeg een strafworp en het was 6-2 en even later was het Bram, die een kansje vlakbij de paal benutte, 7-2.

Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!

Bestuursblog

Voor vele jeugdleden staat aanstaande weekend een spannend weekend op het programma… Er wordt namelijk met twee bussen afgereisd naar Ommen voor een te gek Pinksterkamp!! Het bestuur wenst alle kinderen en de leiding veel plezier.

Vorige week dinsdag heeft Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met Furore, Lycurgus, Cromtigers en de brandweer "sportdag de Omzoom" georganiseerd. Het was prachtig weer en er kwamen ongeveer 130 kinderen op deze sportdag af. Furore was het middelpunt van deze dag, er werd namelijk gestart en geëindigd bij ons op het veld.

Binnenkort op de kalender

28 mei 2018 18:00 tot 01 juni 2018 20:30