U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
01-05-2018 19:23 uur

Furore intern

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In een lang Koningsweekend werd er alleen een wedstrijd van senioren 1 gespeeld. Met de weersomstandigheden was het een lastige wedstrijd maar gelukkig gewonnen. Met deze overwinning staan ze een goede middenmoot, ga zo door!

Op dinsdagmiddag 8 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad een sportdag op de Omzoom. Onze buren Lycurgus en Cromtigers vergezellen ons. Het gaat een leuke middag worden en wij verwachten ongeveer 150 + kinderen! Ben je die middag vrij en vind je het leuk om kinderen met korfbal kennis te laten maken? Meld je aan bij Sara of Monique.

Ook komt ons jaarlijkse schoolkorfbal toernooi eraan, ook dit jaar zijn er weer enorm veel inschrijvingen en verwachten weer een topdrukte! Ook hiervoor hebben zijn er weer vrijwilligers nodig. Er worden nog mensen gezocht om wedstrijden te leiden, inschrijven kan in de kantine of bij Lisanne Jorna.

Het thema is bekend! Sprookjes! Het Pinksterkamp, dit jaar in Ommen is in volle voorbereiding. Stiekem heb ik al wat vernomen van het programma en ik kan u vertellen: het zit weer goed in elkaar. Ook vernomen dat er veel heksen, appels en andere figuren meegaan. We kunnen alle prinsessen en prinsen uitzwaaien op vrijdag 18 mei, voor een sprookjes weekend. Ik kijk ernaar uit!

Nog even een  belangrijke mededeling voor alle spelende senioren leden: denken jullie nog aan het behalen van jullie spelregelbewijs. Dit moet voor 1 september behaald zijn!

Ook aankomend weekend een vrij speelweekend, fijne vakantie en geniet van het weekend!

Sara van kleef

Belangrijkste nieuwsberichten

Het KNKV gaat voor de Rookvrije Generatie, en ook het bestuur van Furore is voorstander van een rookvrij sportcomplex, passend bij de sport en de rookvrije generatie. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Maar liefst 9 op de 10 Nederlanders zijn voor een rookvrij sportterrein. Maar wat is jouw mening/ wat wil jij voor onze vereniging? Laat jouw stem horen, door de enquête in te vullen via: https://enquete.rookvrijegeneratie.nl/knkv/k-furore

Zaterdagmiddag kwam DSO uit Alkmaar op bezoek op de Omzoom, het was prachtig weer, weinig wind. De uitwedstrijd werd verloren, dus het zou niet gemakkelijk worden deze middag.

Het eerste opende sterk, want na twee minuten schoot Heleen van afstand de 1-0 binnen en een minuut later werd Merel verkeerd afgestopt en Brian schoot de strafworp raak, 2-0. DSO kwam terug tot 2-2, via afstand en strafworp, maar Bram werd gehinderd bij het scoren en de strafworp werd benut door Brian, 3-2.

Merel werd ook gehinderd en de scheids gaf wederom een strafworp, die Brian inschoot, 4-2. Vlak daarop was het Dionne, die van afstand 5-2 maakte en het eerste ging nog even door, Coen kreeg een strafworp en het was 6-2 en even later was het Bram, die een kansje vlakbij de paal benutte, 7-2.

Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!

Bestuursblog

Voor vele jeugdleden staat aanstaande weekend een spannend weekend op het programma… Er wordt namelijk met twee bussen afgereisd naar Ommen voor een te gek Pinksterkamp!! Het bestuur wenst alle kinderen en de leiding veel plezier.

Vorige week dinsdag heeft Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met Furore, Lycurgus, Cromtigers en de brandweer "sportdag de Omzoom" georganiseerd. Het was prachtig weer en er kwamen ongeveer 130 kinderen op deze sportdag af. Furore was het middelpunt van deze dag, er werd namelijk gestart en geëindigd bij ons op het veld.

Binnenkort op de kalender

28 mei 2018 18:00 tot 01 juni 2018 20:30