U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
01-05-2018 19:23 uur

Furore intern

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In een lang Koningsweekend werd er alleen een wedstrijd van senioren 1 gespeeld. Met de weersomstandigheden was het een lastige wedstrijd maar gelukkig gewonnen. Met deze overwinning staan ze een goede middenmoot, ga zo door!

Op dinsdagmiddag 8 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad een sportdag op de Omzoom. Onze buren Lycurgus en Cromtigers vergezellen ons. Het gaat een leuke middag worden en wij verwachten ongeveer 150 + kinderen! Ben je die middag vrij en vind je het leuk om kinderen met korfbal kennis te laten maken? Meld je aan bij Sara of Monique.

Ook komt ons jaarlijkse schoolkorfbal toernooi eraan, ook dit jaar zijn er weer enorm veel inschrijvingen en verwachten weer een topdrukte! Ook hiervoor hebben zijn er weer vrijwilligers nodig. Er worden nog mensen gezocht om wedstrijden te leiden, inschrijven kan in de kantine of bij Lisanne Jorna.

Het thema is bekend! Sprookjes! Het Pinksterkamp, dit jaar in Ommen is in volle voorbereiding. Stiekem heb ik al wat vernomen van het programma en ik kan u vertellen: het zit weer goed in elkaar. Ook vernomen dat er veel heksen, appels en andere figuren meegaan. We kunnen alle prinsessen en prinsen uitzwaaien op vrijdag 18 mei, voor een sprookjes weekend. Ik kijk ernaar uit!

Nog even een  belangrijke mededeling voor alle spelende senioren leden: denken jullie nog aan het behalen van jullie spelregelbewijs. Dit moet voor 1 september behaald zijn!

Ook aankomend weekend een vrij speelweekend, fijne vakantie en geniet van het weekend!

Sara van kleef

Belangrijkste nieuwsberichten

Wil je als ouder nog met de jeugd TC praten over de teamindeling? Dat kan op:
De indeling van de jeugdploegen voor volgend jaar is bekend.
Wat zijn die 8 jaar snel voor bij gevlogen.

Als trainer/coach probeer je alles uit een team te halen wat er in zit. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en daar moet je mee leren omgaan en zorgen dat iedereen zijn waarde en invulling in de ploeg houdt. Waar vaak voorbij gelopen wordt is het stukje mentale begeleiding, niet ieder kind begrijpt meteen wat je wil als trainer. Maar soms moet ook eerst dat kwartje vallen en bij de een zal dit eerder zijn dan bij de ander. Ik ben mij daar altijd bewust van geweest, heb op vele niveaus en verschillende teams training en coaching mogen geven, binnen en buiten Furore.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender