U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
01-05-2018 19:23 uur

Furore intern

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In een lang Koningsweekend werd er alleen een wedstrijd van senioren 1 gespeeld. Met de weersomstandigheden was het een lastige wedstrijd maar gelukkig gewonnen. Met deze overwinning staan ze een goede middenmoot, ga zo door!

Op dinsdagmiddag 8 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad een sportdag op de Omzoom. Onze buren Lycurgus en Cromtigers vergezellen ons. Het gaat een leuke middag worden en wij verwachten ongeveer 150 + kinderen! Ben je die middag vrij en vind je het leuk om kinderen met korfbal kennis te laten maken? Meld je aan bij Sara of Monique.


Ook komt ons jaarlijkse schoolkorfbal toernooi eraan, ook dit jaar zijn er weer enorm veel inschrijvingen en verwachten weer een topdrukte! Ook hiervoor hebben zijn er weer vrijwilligers nodig. Er worden nog mensen gezocht om wedstrijden te leiden, inschrijven kan in de kantine of bij Lisanne Jorna.

Het thema is bekend! Sprookjes! Het Pinksterkamp, dit jaar in Ommen is in volle voorbereiding. Stiekem heb ik al wat vernomen van het programma en ik kan u vertellen: het zit weer goed in elkaar. Ook vernomen dat er veel heksen, appels en andere figuren meegaan. We kunnen alle prinsessen en prinsen uitzwaaien op vrijdag 18 mei, voor een sprookjes weekend. Ik kijk ernaar uit!

Nog even een  belangrijke mededeling voor alle spelende senioren leden: denken jullie nog aan het behalen van jullie spelregelbewijs. Dit moet voor 1 september behaald zijn!

Ook aankomend weekend een vrij speelweekend, fijne vakantie en geniet van het weekend!

Sara van kleef

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Na even gewacht te hebben op Ellen waren er 5 tafels om te spelen. Het was een gezellige avond en er vielen diversen marsen.

Zondagmiddag was de belangrijke wedstrijd tegen DOT uit Oss. Het was druk op de tribune, het tweede had net gelijkgespeeld tegen Groen Geel, in de laatste seconden scoorde Groen Geel nog, maar toch een punt.

De opkomst was met de E1 en E2. Het eerste startte met Tom voor Ivo, die net terug was van een studiereis.

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, met veel spanning.

Het laatste verslag is al weer een tijdje geleden, maar hier dan de uitslag van de maand februari en de totaal stand tot nu toe.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender

23 maart 2019

Pizzaparty D/C

12 april 2019

Klaverjassen

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Furore E1 - Apollo E1

De spelers en speelsters van de E1 van Furore waren wat uitgelaten voor het begin van de wedstrijd tegen Apollo en dat was niet zo vreemd, want de wedstrijd uit hadden ze met 7-32 gewonnen. Wat een doelpunten!!

Zou dat weer zo gaan? Dat was de vraag en we gaan het zien.

Furore E6 - Sporting Andijk E2
Voordat we konden beginnen, geen scheids, dus met z'n allen naarstig op zoek naar iemand die kon fluiten. Wesley, die net had gefloten, ging zijn werk bellen of hij een uurtje later kon beginnen. Uiteindelijk was dat goed, toen kwam Frank binnen. Even overleg, Wesley toch naar zijn werk en Frank binnen de lijnen om de wedstrijd te fluiten. Bedankt mannen!!!

Laatste gastenboekbericht

2019-03-18 00:02:05

Oene

DOT verslagen, 22-20,spannend en heel belangrijke punten. Geweldig Furore 1 !!!

Bezoek ons gastenboek