U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
01-05-2018 19:23 uur

Furore intern

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In een lang Koningsweekend werd er alleen een wedstrijd van senioren 1 gespeeld. Met de weersomstandigheden was het een lastige wedstrijd maar gelukkig gewonnen. Met deze overwinning staan ze een goede middenmoot, ga zo door!

Op dinsdagmiddag 8 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad een sportdag op de Omzoom. Onze buren Lycurgus en Cromtigers vergezellen ons. Het gaat een leuke middag worden en wij verwachten ongeveer 150 + kinderen! Ben je die middag vrij en vind je het leuk om kinderen met korfbal kennis te laten maken? Meld je aan bij Sara of Monique.

Ook komt ons jaarlijkse schoolkorfbal toernooi eraan, ook dit jaar zijn er weer enorm veel inschrijvingen en verwachten weer een topdrukte! Ook hiervoor hebben zijn er weer vrijwilligers nodig. Er worden nog mensen gezocht om wedstrijden te leiden, inschrijven kan in de kantine of bij Lisanne Jorna.

Het thema is bekend! Sprookjes! Het Pinksterkamp, dit jaar in Ommen is in volle voorbereiding. Stiekem heb ik al wat vernomen van het programma en ik kan u vertellen: het zit weer goed in elkaar. Ook vernomen dat er veel heksen, appels en andere figuren meegaan. We kunnen alle prinsessen en prinsen uitzwaaien op vrijdag 18 mei, voor een sprookjes weekend. Ik kijk ernaar uit!

Nog even een  belangrijke mededeling voor alle spelende senioren leden: denken jullie nog aan het behalen van jullie spelregelbewijs. Dit moet voor 1 september behaald zijn!

Ook aankomend weekend een vrij speelweekend, fijne vakantie en geniet van het weekend!

Sara van kleef

Belangrijkste nieuwsberichten

Binnenkort 21 September starten wij weer met onze maandelijkse klaverjas avond. Wij spelen 1x per maand op de derde vrijdag. We spelen een competitie van acht avonden en we starten in september en eindigen in april .
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?
Het trainingsschema is gewijzigd.

Bestuursblog

Zo, de kop is er af! Iedereen zit inmiddels denk ik zo weer in het ritme van school of werk, trainen en spelen. Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen geopend met een gezellig openingsfeest. De 3e keer al weer op de Omzoom, en we gaan het 10e jaar Furore in, tijd gaat toch echt heel snel. Volgend jaar een jubileum, maar eerst dit jaar nog een aantal feestjes te gaan, de activiteitencommissie is al druk bezig en dit jaar zullen we voor het eerst een vrijwilligersfeest organiseren, om alle vrijwilligers van Furore in het zonnetje te zetten.

Binnenkort op de kalender

19 oktober 2018