U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-04-2018 20:32 uur

Informatiedag Pinksterkamp

Zaterdag 21 april is de informatiedag over het Pinksterkamp. Van 09.30 tot 13.00 uur zullen er verschillende mensen van de kampleiding aanwezig zijn in de kantine voor informatie.
Heeft u vragen of bent u gewoon benieuwd, kom gerust even langs! Ook zijn er leuke foto's van afgelopen jaren te zien.

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!
Zondagmiddag op het Westerpark, lekker weer en het werd een spannende wedstrijd. Brian speelde voor Max, die op werkbezoek moest naar Italië.
Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.

Bestuursblog

Wie dit weekend op De Omzoom is geweest, heeft het vast gezien: het elektronische scorebord! Een supermooie aanwinst voor de vereniging. Met dank aan Dave van Zonderen voor het regelen van het scorebord en Henk Egberts, Dennis Tuinstra en Mark Ballering, die hebben geholpen bij het plaatsen hiervan.

Binnenkort op de kalender

28 april 2018