U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-04-2018 20:25 uur

Sponsorloop

Woensdag 18 april is er een sponsorloop voor alle jeugdleden van Furore. De kinderen van de Kangoeroes, F en E lopen van 18.00 tot 18.30 uur en de D, C, B en A van 18.30 tot 19.00 uur. De opbrengst hiervan is voor het Pinksterkamp.

Afgelopen week zijn de formulieren uitgedeeld aan alle jeugd en kan iedereen dus op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren! Mocht je nog geen formulier hebben, deze liggen achter de bar. Wij hopen om samen met iedereen een mooi bedrag op te halen en dat iedereen mee zal doen aan de sponsorloop!

Belangrijkste nieuwsberichten

Wil je als ouder nog met de jeugd TC praten over de teamindeling? Dat kan op:
De indeling van de jeugdploegen voor volgend jaar is bekend.
Wat zijn die 8 jaar snel voor bij gevlogen.

Als trainer/coach probeer je alles uit een team te halen wat er in zit. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en daar moet je mee leren omgaan en zorgen dat iedereen zijn waarde en invulling in de ploeg houdt. Waar vaak voorbij gelopen wordt is het stukje mentale begeleiding, niet ieder kind begrijpt meteen wat je wil als trainer. Maar soms moet ook eerst dat kwartje vallen en bij de een zal dit eerder zijn dan bij de ander. Ik ben mij daar altijd bewust van geweest, heb op vele niveaus en verschillende teams training en coaching mogen geven, binnen en buiten Furore.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender