U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-04-2018 20:25 uur

Sponsorloop

Woensdag 18 april is er een sponsorloop voor alle jeugdleden van Furore. De kinderen van de Kangoeroes, F en E lopen van 18.00 tot 18.30 uur en de D, C, B en A van 18.30 tot 19.00 uur. De opbrengst hiervan is voor het Pinksterkamp.

Afgelopen week zijn de formulieren uitgedeeld aan alle jeugd en kan iedereen dus op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren! Mocht je nog geen formulier hebben, deze liggen achter de bar. Wij hopen om samen met iedereen een mooi bedrag op te halen en dat iedereen mee zal doen aan de sponsorloop!

Belangrijkste nieuwsberichten

Openingsfeest Furore. Zet het in je agenda en meld je aan!

De voorbereiding van de selectie staat vast.
Wil je als ouder nog met de jeugd TC praten over de teamindeling? Dat kan op:

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender