U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
15-04-2018 20:25 uur

Sponsorloop

Woensdag 18 april is er een sponsorloop voor alle jeugdleden van Furore. De kinderen van de Kangoeroes, F en E lopen van 18.00 tot 18.30 uur en de D, C, B en A van 18.30 tot 19.00 uur. De opbrengst hiervan is voor het Pinksterkamp.

Afgelopen week zijn de formulieren uitgedeeld aan alle jeugd en kan iedereen dus op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren! Mocht je nog geen formulier hebben, deze liggen achter de bar. Wij hopen om samen met iedereen een mooi bedrag op te halen en dat iedereen mee zal doen aan de sponsorloop!

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!
Zondagmiddag op het Westerpark, lekker weer en het werd een spannende wedstrijd. Brian speelde voor Max, die op werkbezoek moest naar Italië.
Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.

Bestuursblog

Wie dit weekend op De Omzoom is geweest, heeft het vast gezien: het elektronische scorebord! Een supermooie aanwinst voor de vereniging. Met dank aan Dave van Zonderen voor het regelen van het scorebord en Henk Egberts, Dennis Tuinstra en Mark Ballering, die hebben geholpen bij het plaatsen hiervan.

Binnenkort op de kalender

28 april 2018