U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

15-04-2018 20:14 uur

Furore Intern

Wie dit weekend op De Omzoom is geweest, heeft het vast gezien: het elektronische scorebord! Een supermooie aanwinst voor de vereniging. Met dank aan Dave van Zonderen voor het regelen van het scorebord en Henk Egberts, Dennis Tuinstra en Mark Ballering, die hebben geholpen bij het plaatsen hiervan.

Van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni is het weer zover. Het jaarlijks schoolkorfbaltoernooi. Dit jaar doen er 12 scholen mee met bijna 100 teams! Om hier weer een succes van te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. Denk aan de organisatie, velden klaarmaken en palen neerzetten, scheidsrechters, kantinebezetting en verkeersregelaars. Hierbij kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken. In de kantine hangt een lijst waarop je je in kunt schrijven voor de verschillende taken. Je helpt er de vereniging meer en het is altijd erg gezellig! Denk ook nog even aan de mogelijkheid om sponsor te zijn van het schoolkorfbaltoernooi d.m.v. een vrijwillige bijdrage, sponsoring van een wedstrijdbal of een advertentie in het programmaboekje.

Mede dankzij de verhuizing naar De Omzoom en het schoolkorfbaltoernooi hebben we een flinke groei van het aantal jeugdleden. Dit is heel mooi, maar de keerzijde is dat we hierdoor tegen een tekort van trainers en coaches aanlopen. Mocht je interesse hebben in het trainen en/of coachen van een jeugdteam, geef dit aan bij de technische commissie of bij het bestuur. Zij kunnen je hierover informeren.

Over een aantal weken gaan de Kangoeroes tot en met de Junioren weer op Pinksterkamp. Dit jaar naar De Arendshorst in het gezellige Ommen. We hopen om mooi weer zodat er lekker veel buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Omdat het inschrijfgeld voor het kamp eigenlijk niet kostendekkend is, worden er activiteiten georganiseerd om wat extra financiƫle ruimte te creƫren. Denk o.a. het Keezentoernooi en de sponsorloop. Tevens hangt er een boodschappenlijst in de kantine waarop een aantal benodigdheden staan zoals afwasmiddel, hagelslag of pindakaas. Je kunt de boodschappen in de krat bij de lijst stoppen. Namens de Keukenzusters: bedankt!

Pascale Tuinstra
penningmeester