U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-04-2018 18:42 uur

Klaverjasverslag van 9 maart

Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.

De opkomst was dit keer 19 personen dus 1 persoon te kort. Gelukkig kunnen we dan altijd een beroep op John doen die in plaats van bardienst dan altijd bereid is om mee te kaarten. Dit is dan wel altijd voor Wanda een beetje druk omdat zij dan alleen de bardienst draait, maar ook dit lost zich altijd wel weer op.

De winnaar van de avond was Hans de Wolff met 5348 punten en de poedel ging dit keer naar Ellen van de Berg. De volgende keer kaarten is op 13 april.

Hieronder nog even de stand min 2.

Rene

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdag 16 juni is het mixtoernooi bij Furore!
Zondagmiddag op het Westerpark, lekker weer en het werd een spannende wedstrijd. Brian speelde voor Max, die op werkbezoek moest naar Italië.
Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.

Bestuursblog

Wie dit weekend op De Omzoom is geweest, heeft het vast gezien: het elektronische scorebord! Een supermooie aanwinst voor de vereniging. Met dank aan Dave van Zonderen voor het regelen van het scorebord en Henk Egberts, Dennis Tuinstra en Mark Ballering, die hebben geholpen bij het plaatsen hiervan.

Binnenkort op de kalender

28 april 2018