U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-04-2018 18:42 uur

Klaverjasverslag van 9 maart

Op 9 maart was weer de maandelijkse klaverjasavond van Furore.

De opkomst was dit keer 19 personen dus 1 persoon te kort. Gelukkig kunnen we dan altijd een beroep op John doen die in plaats van bardienst dan altijd bereid is om mee te kaarten. Dit is dan wel altijd voor Wanda een beetje druk omdat zij dan alleen de bardienst draait, maar ook dit lost zich altijd wel weer op.

De winnaar van de avond was Hans de Wolff met 5348 punten en de poedel ging dit keer naar Ellen van de Berg. De volgende keer kaarten is op 13 april.

Hieronder nog even de stand min 2.

Rene

Belangrijkste nieuwsberichten

Wil je als ouder nog met de jeugd TC praten over de teamindeling? Dat kan op:
De indeling van de jeugdploegen voor volgend jaar is bekend.
Wat zijn die 8 jaar snel voor bij gevlogen.

Als trainer/coach probeer je alles uit een team te halen wat er in zit. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en daar moet je mee leren omgaan en zorgen dat iedereen zijn waarde en invulling in de ploeg houdt. Waar vaak voorbij gelopen wordt is het stukje mentale begeleiding, niet ieder kind begrijpt meteen wat je wil als trainer. Maar soms moet ook eerst dat kwartje vallen en bij de een zal dit eerder zijn dan bij de ander. Ik ben mij daar altijd bewust van geweest, heb op vele niveaus en verschillende teams training en coaching mogen geven, binnen en buiten Furore.

Bestuursblog

Binnenkort op de kalender