U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-04-2018 18:02 uur

Furore Intern

We zijn alweer buiten begonnen en de eerste resultaten zijn binnen waarbij ons eerste de zo broodnodige punten bij Zaandam Zuid in ieder geval heeft gepakt. 

Seizoen 2018-2019
De start buiten wil zeggen dat de TC ook weer aan het nadenken is over het komende seizoen. Welke trainers hebben we? Hoeveel hebben we er volgend jaar i.v.m. de zeer waarschijnlijke uitbreiding van het aantal teams weer nodig en wie kunnen we waar inzetten? In de komende weken gaan we inventariseren en komen we met een voorlopige teamindeling die we uiteraard eerst uitvoerig intern zullen bespreken.

Hierbij gaan we er nu al een beetje van uit dat we, gezien het grote aantal huidige junioren dat waarschijnlijk overgaat naar de senioren, starten met een zeer ruime selectie van drie teams. Ook zijn we aan het kijken of een van de senioren teams wellicht op zaterdag kan gaan spelen zodat we op zondag wat ruimer zitten in het aantal invallers. Allemaal gedachtes en ideeën die we nu aan het uitwerken zijn en waar we later bij de spelers op terugkomen.

Nieuwe Furore shirts
Het is u waarschijnlijk opgevallen dat de selectie met nieuwe mooie Furore shirts is gaan spelen. Hierop staat ook de nieuwe sponsor Bouwbedrijf van der Gragt vermeld.

De nieuwe shirts die tegenwoordig net als alle andere shirts in Krommenie verkrijgbaar zijn bij:


Deze shirts willen we natuurlijk binnen heel de vereniging gaan doorvoeren. We zitten er als bestuur aan te denken om voor de jeugd de shirts als vereniging te gaan aanschaffen waarbij je ze als lid gewoon kan gebruiken en omruilen als deze te klein geworden is. Uiteraard zit er dan een geringe huurprijs in de contributie verwerkt. Om die reden zijn er op dit moment even geen nieuwe shirts voor de nieuwe leden maar dat lossen we ook wel weer op.

We komen op deze beslissing zo snel mogelijk bij jullie terug zodat we dit met ingang van het nieuwe seizoen voor elkaar kunnen hebben. We gaan wel alvast de maten verzamelen zodat we weten hoeveel en welke shirts we dan moeten gaan bestellen!

Als u als sponsor op alle jeugdshirts van Furore wilt gaan staan neem dan contact met mij op. We worden het vast wel eens over het bedrag dat daar tegenover moet gaan staan! (Peter Jorna 06-51574101 of 075-6874413)

Korfbal ballen voor buiten
Ook zijn we buiten met de zwart witte ballen gaan spelen. Deze zijn beter geschikt voor het kunstgras en voor de omstandigheden buiten. Hier willen we natuurlijk ook graag mee gaan trainen en daarom gaan we steeds meer nieuwe zwart witte ballen voor buiten aanschaffen. Dit is weer een hele investering.

Als u een bal wilt sponsoren kan dat en we zijn er natuurlijk ontzettend blij mee. Voor de kosten van een bal (ongeveer € 40-€ 45) hoeft u het niet te laten en we zijn er als vereniging en spelers erg blij mee. Neemt u ook hierover contact op met Peter Jorna. De telefoonnummers staan hierboven bij het stukje over de shirts vermeld.

Fijne en sportieve weken.

Peter Jorna

facebook twitter Email

Belangrijkste nieuwsberichten

Beste kaarters,
Hier een verslagje. We zijn ondertussen drie maanden bezig en het is zoals altijd een gezellige boel met verschillende nieuwe spelers.
Het eerste kwam zondagmiddag uit tegen Swift. De eerste helft kon het eerste nog goed meekomen, er werd hard gewerkt, maar Swift bleef wel steeds aan de goede kant van de score.
Vanwege Sinterklaasavond op woensdag 5 december is besloten de jeugdtrainingen niet plaats te laten vinden. Tevens is dit jaar besloten om alle trainingen van de jeugd in de kerstvakantie niet door te laten gaan.

In de periode van 23 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 is er dus geen trainen.

Namens de TC van furore wensen wij u hele fijne feestdagen en een sportief 2019.

Komend weekend start de zaalcompetitie. Het heeft even geduurd, de binnen trainingen zijn eind oktober al begonnen. We starten dit komende seizoen met 23 ploegen en dat is niet niks, om alles in goede banen te leiden.

Het eerste komt dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van Furore uit in de tweede klasse. Het zal dus geen makkelijk seizoen worden voor het eerste, het tempo en de schotkracht zal hoger liggen en dat wordt dus wennen.

Afgelopen zaterdag werd er tegen Emmeloord geoefend, een tweede klas ploeg en dat ging niet onverdienstelijk. Weliswaar werd er nipt verloren, maar het was een leuke pot om naar te kijken. Scherpte en strak verdedigen zal het motto zijn voor het komende seizoen en natuurlijk scoren, want met 14 doelpunten win je geen wedstrijd meer.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op en we hebben met alle scheidsrechters keihard gewerkt om op elke wedstrijd een scheidsrechter te hebben. Dit betekende dat sommige scheidsrechters meerdere weekenden achter elkaar hebben moeten fluiten, ons dank is dan ook groot dat zij zich zo fanatiek hebben ingezet in het eerste deel van het veldseizoen. Op dit moment staat de teller van verplichte knkv wedstrijden op een totaal van 13, na de zaal zal dit weer verder gaan.

Bestuursblog

Zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar
Voor dat je het weet is 2018 helemaal klaar

Het is allemaal erg snel gegaan
En wat hebben we met elkaar ontzettend veel gedaan

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, dat doen we met meer
Alle vrijwilligers waarderen we daarom zeer

Soms komen we handjes te kort en is het behelpen
Wat is het dan fijn dat u spontaan klaar staat om te helpen

Sportief gaat het ook heel erg goed
Dat is tenslotte waar je het allemaal voor doet

Kampioenen bij de senioren en heel veel bij de jeugd
Dat doet ouders, spelers en commissies deugt

Binnenkort op de kalender

16 december 2018

Furore 1 - Sporting West 1

21 december 2018

Klaverjassen

5 januari 2019

Nieuwjaarsborrel

2 februari 2019

Pyjamaparty Kangoeroes/F/E

23 maart 2019

Pizzaparty D/C

Volledige activiteitenkalender

 

Laatste nieuws

Laatst aangepaste pagina's

Laatste verslagen

Zondag aan het eind van de middag moest het eerste spelen tegen DKV/Victoria, een bekende tegenstander van vorig seizoen en ook een tegenstander die in Diemen nooit verslagen werd.

Er waren lekker wat supporters meegekomen en de wedstrijd begon met Tiuri in de basis.

DKV/Victoria begon meteen raak te schieten en na twee minuten was het al 2-0, Een minuut later was het 2-1, toen Tiuri verkeerd werd afgestopt en Sven de strafworp benutte.

Vlak daarop was het 2-2 door Britt, die van afstand raak schoot. Het werd vrijwel meteen 3-2 van afstand, maar Heleen schoot ook raak van afstand en het was 3-3, toen waren er nog maar vier minuten gespeeld.

Furore D2 – Groen Geel D4
De trainers van deze ploeg zijn Martin en Ronald, vandaag wordt de wedstrijd gecoacht door Ronald en de scheidsrechter was Jesse.

Ik had de D2 al een tijdje niet zien spelen en ik moet zeggen dat ik een enorme vooruitgang zag in het spel. Hartstikke goed zeg!

Laatste gastenboekbericht

2018-11-08 10:41:21

Oene

Het zaalprogramma is bekend. Kijk op de website, competitie.

Bezoek ons gastenboek