U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-04-2018 18:02 uur

Furore Intern

We zijn alweer buiten begonnen en de eerste resultaten zijn binnen waarbij ons eerste de zo broodnodige punten bij Zaandam Zuid in ieder geval heeft gepakt.

Seizoen 2018-2019
De start buiten wil zeggen dat de TC ook weer aan het nadenken is over het komende seizoen. Welke trainers hebben we? Hoeveel hebben we er volgend jaar i.v.m. de zeer waarschijnlijke uitbreiding van het aantal teams weer nodig en wie kunnen we waar inzetten? In de komende weken gaan we inventariseren en komen we met een voorlopige teamindeling die we uiteraard eerst uitvoerig intern zullen bespreken.

Hierbij gaan we er nu al een beetje van uit dat we, gezien het grote aantal huidige junioren dat waarschijnlijk overgaat naar de senioren, starten met een zeer ruime selectie van drie teams. Ook zijn we aan het kijken of een van de senioren teams wellicht op zaterdag kan gaan spelen zodat we op zondag wat ruimer zitten in het aantal invallers. Allemaal gedachtes en ideeën die we nu aan het uitwerken zijn en waar we later bij de spelers op terugkomen.

Nieuwe Furore shirts
Het is u waarschijnlijk opgevallen dat de selectie met nieuwe mooie Furore shirts is gaan spelen. Hierop staat ook de nieuwe sponsor Bouwbedrijf van der Gragt vermeld.

De nieuwe shirts die tegenwoordig net als alle andere shirts in Krommenie verkrijgbaar zijn bij:

Deze shirts willen we natuurlijk binnen heel de vereniging gaan doorvoeren. We zitten er als bestuur aan te denken om voor de jeugd de shirts als vereniging te gaan aanschaffen waarbij je ze als lid gewoon kan gebruiken en omruilen als deze te klein geworden is. Uiteraard zit er dan een geringe huurprijs in de contributie verwerkt. Om die reden zijn er op dit moment even geen nieuwe shirts voor de nieuwe leden maar dat lossen we ook wel weer op.

We komen op deze beslissing zo snel mogelijk bij jullie terug zodat we dit met ingang van het nieuwe seizoen voor elkaar kunnen hebben. We gaan wel alvast de maten verzamelen zodat we weten hoeveel en welke shirts we dan moeten gaan bestellen!

Als u als sponsor op alle jeugdshirts van Furore wilt gaan staan neem dan contact met mij op. We worden het vast wel eens over het bedrag dat daar tegenover moet gaan staan! (Peter Jorna 06-51574101 of 075-6874413)

Korfbal ballen voor buiten
Ook zijn we buiten met de zwart witte ballen gaan spelen. Deze zijn beter geschikt voor het kunstgras en voor de omstandigheden buiten. Hier willen we natuurlijk ook graag mee gaan trainen en daarom gaan we steeds meer nieuwe zwart witte ballen voor buiten aanschaffen. Dit is weer een hele investering.

Als u een bal wilt sponsoren kan dat en we zijn er natuurlijk ontzettend blij mee. Voor de kosten van een bal (ongeveer € 40-€ 45) hoeft u het niet te laten en we zijn er als vereniging en spelers erg blij mee. Neemt u ook hierover contact op met Peter Jorna. De telefoonnummers staan hierboven bij het stukje over de shirts vermeld.

Fijne en sportieve weken.

Peter Jorna

Belangrijkste nieuwsberichten

Op een voor ons vreemde tijd was de wedstrijd tegen ALO uit Den Haag. Na een minuut stilte, voor het vorige week overleden erelid Stefan Hartman, begon de wedstrijd, met Niels voor Bram, die geblesseerd is. Het zou niet gemakkelijk worden deze avond en dat kwam ook uit.

Er werd in hoog tempo gestart door beide ploegen en het was Niels, die het eerste op voorsprong zette, vanachter de korf raak, 1-0. Even later was het Ivo, die 2-0 maakte van afstand, maar ALO kwam al snel terug tot 2-2, via een doorloopbal en afstand.
Ons bereikte het trieste bericht dat op 89 jarige leeftijd de heer Steven Hartman plotseling is overleden. Steven Hartman is de oprichter van Kieviten en erelid van de vereniging. Door zijn verhuizing in 1974 naar Oldenzaal werd zijn directe betrokkenheid minder, maar door zijn dochter Hanneke bleef hij op de hoogte.
Eind 2018 werd bekend, dat de regering een Sportbesluit BTW had ingediend en dat het ook aangenomen is.

Er werden in december voorlichtingsbijeenkomsten gehouden door de Gemeente. Deze werden ook bezocht door diverse bestuursleden. Langzamerhand werd wel duidelijk, dat het Sportbesluit, voor onze vereniging ook gevolgen zal hebben.

De grootste verandering is, dat Stichting Provily-Omzoom geen BTW meer in rekening mag brengen over de gebruikersvergoeding, die de vereniging nu betaalt.
I.v.m. de BTW verhoging en hogere inkoopprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen van diverse dranken te verhogen.
Deze verhoging is per direct ingegaan.

Bestuursblog

De kerstvakantie zit erop en het wordt weer tijd om alle oliebollen, kerstdiners en al het andere eten eraf te gaan trainen en ons weer te gaan richtingen op korfbal. Via deze intern wil ik jullie namens het bestuur een mooi, gezond en sportief 2019 wensen!

De afgelopen weken is er op de vereniging niet heel veel gebeurd op het gebied van korfbal, echter zijn er welke leuke activiteiten georganiseerd! Zo is er een kerstdiner geweest waarbij iedereen netjes gekleed was en er heerlijk met elkaar gegeten en gedanst heeft.

Binnenkort op de kalender

23 februari 2019