U bevindt zich hier: Home
Volg KV Furore op Facebook Volg KV Furore op Twitter Inloggen voor ledenaltklube
competitie-2
02-04-2018 18:02 uur

Furore Intern

We zijn alweer buiten begonnen en de eerste resultaten zijn binnen waarbij ons eerste de zo broodnodige punten bij Zaandam Zuid in ieder geval heeft gepakt.

Seizoen 2018-2019
De start buiten wil zeggen dat de TC ook weer aan het nadenken is over het komende seizoen. Welke trainers hebben we? Hoeveel hebben we er volgend jaar i.v.m. de zeer waarschijnlijke uitbreiding van het aantal teams weer nodig en wie kunnen we waar inzetten? In de komende weken gaan we inventariseren en komen we met een voorlopige teamindeling die we uiteraard eerst uitvoerig intern zullen bespreken.

Hierbij gaan we er nu al een beetje van uit dat we, gezien het grote aantal huidige junioren dat waarschijnlijk overgaat naar de senioren, starten met een zeer ruime selectie van drie teams. Ook zijn we aan het kijken of een van de senioren teams wellicht op zaterdag kan gaan spelen zodat we op zondag wat ruimer zitten in het aantal invallers. Allemaal gedachtes en ideeën die we nu aan het uitwerken zijn en waar we later bij de spelers op terugkomen.

Nieuwe Furore shirts
Het is u waarschijnlijk opgevallen dat de selectie met nieuwe mooie Furore shirts is gaan spelen. Hierop staat ook de nieuwe sponsor Bouwbedrijf van der Gragt vermeld.

De nieuwe shirts die tegenwoordig net als alle andere shirts in Krommenie verkrijgbaar zijn bij:

Deze shirts willen we natuurlijk binnen heel de vereniging gaan doorvoeren. We zitten er als bestuur aan te denken om voor de jeugd de shirts als vereniging te gaan aanschaffen waarbij je ze als lid gewoon kan gebruiken en omruilen als deze te klein geworden is. Uiteraard zit er dan een geringe huurprijs in de contributie verwerkt. Om die reden zijn er op dit moment even geen nieuwe shirts voor de nieuwe leden maar dat lossen we ook wel weer op.

We komen op deze beslissing zo snel mogelijk bij jullie terug zodat we dit met ingang van het nieuwe seizoen voor elkaar kunnen hebben. We gaan wel alvast de maten verzamelen zodat we weten hoeveel en welke shirts we dan moeten gaan bestellen!

Als u als sponsor op alle jeugdshirts van Furore wilt gaan staan neem dan contact met mij op. We worden het vast wel eens over het bedrag dat daar tegenover moet gaan staan! (Peter Jorna 06-51574101 of 075-6874413)

Korfbal ballen voor buiten
Ook zijn we buiten met de zwart witte ballen gaan spelen. Deze zijn beter geschikt voor het kunstgras en voor de omstandigheden buiten. Hier willen we natuurlijk ook graag mee gaan trainen en daarom gaan we steeds meer nieuwe zwart witte ballen voor buiten aanschaffen. Dit is weer een hele investering.

Als u een bal wilt sponsoren kan dat en we zijn er natuurlijk ontzettend blij mee. Voor de kosten van een bal (ongeveer € 40-€ 45) hoeft u het niet te laten en we zijn er als vereniging en spelers erg blij mee. Neemt u ook hierover contact op met Peter Jorna. De telefoonnummers staan hierboven bij het stukje over de shirts vermeld.

Fijne en sportieve weken.

Peter Jorna

Belangrijkste nieuwsberichten

Zaterdagmiddag was het prachtig korfbalweer op de Omzoom en het was lekker druk. Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de kampioenen, E2 en E4 oplopen met het eerste en werden voorgesteld aan het publiek. Daarna werden ze gehuldigd in de kantine, onverwacht kampioen, enorm goed.

Bram moest werken deze middag en Coen was de verdienstelijke vervanger. De wedstrijd, DSO is al jaren een moeilijke tegenstander voor het eerste en het is een stugge ploeg, toch ging het eerste voortvarend van start, Heleen schoot in de eerste minuut al raak van afstand, 1-0. Vier minuten later was het gelijk van afstand, 1-1, maar Sven maakte van halve afstand, 2-1.
Zondagmiddag was het lekker weer. Wel een straf windje, maar dat zijn we wel gewend. Er waren best wel lekker wat supporters meegekomen en Stormvogels opende de score met 1-0 van afstand, het duurde tot de achtste minuut, Heleen schoot raak vanuit een vrije bal, 1-1.

Het eerste werd daarna sterker, Lisanne werd verkeerd afgestopt en Sven benutte de strafworp, 1-2. Even later schoot Lisanne uit een vrije bal 1-3 in en een minuut later was het Heleen, die van afstand, 1-4 inschoot. Het eerste verdedigde goed en onderschepte veel ballen, Merel maakte na een goede actie van het vak, 1-5 van afstand.
Het schoonmaakrooster staat online. Bekijk deze hier.
We gaan weer beginnen en dus zullen er weer kantinediensten gedraaid worden.
Heb je geen inlogcode ontvangen, of ben je je inlogcode kwijt?

Bestuursblog

Het is gelukt, het financieel seizoen 2017-2018 is onlangs afgesloten en de doelstelling, om minstens op nul uit te komen, is behaald. Totaal komen we op een plus uit en daar ben ik best wel blij mee.

Het ging niet vanzelf, afgelopen seizoen heb ik de penningen weer overgenomen, samen eerst met Patricia en later met Pascale. Dat we tot een positief resultaat zijn gekomen, dat is niet zomaar, er zijn fantastische acties gehouden: Grote Club Actie, Vriendenloterij en Schoolkorfbal-loterij brachten extra geld binnen. Ook de kantine had een mooi resultaat.

Binnenkort op de kalender

16 november 2018