U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

04-02-2018 22:39 uur

Furore intern

Spelregelbewijs verplicht per 1 september 2018:
Het KNKV gaat uiteindelijk toch het verplichte spelregelbewijs invoeren. Dit houdt in dat de eerste categorie leden, de senioren, vanaf 1 september 2018 in het bezit dient te zijn van het spelregelbewijs. Vervolgens komt daar ieder jaar een categorie bij, wat er schematisch als volgt uitziet:

Ingangsdatum

1 september 2018

1 september 2019

1 september 2020

Aspiranten

Als het goed is hebben jullie een mail gehad met daarin de link van Korfbalmasterz en een bijbehorende code die je moet invoeren, hiermee kun je inloggen en de toets maken. Heb je geen code gehad, dan kun je een mail sturen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@kvfurore.nl

Oplopen jeugd bij het eerste: Sinds enkele weken worden de jeugdteams uitgenodigd om bij de thuiswedstrijden van het eerste te komen kijken. Zij mogen dan oplopen met de spelers, de wedstrijd bijwonen en na afloop natuurlijk handtekeningen scoren van de spelers. De D1, waarin mijn dochter Lotte speelt, was uitgenodigd voor de wedstrijd tegen Dordrecht. Vlak voor de wedstrijd begon, werden wij, de ouders, ook nog even apart genomen door trainer/coach Dave in een van de kleedkamers. Hier kregen wij de tactiek uitgelegd. Zeer interessant om te horen en dit ook daadwerkelijk terug te zien in de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd werden de spelers aangemoedigd door de kinderen met behulp van de trommels. Het leek wel een wedstrijd uit de League! Een enorm leuk initiatief!

Acitiviteiten: Afgelopen zaterdag was het Keeztoernooi waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Pinksterkamp. Er was een zeer goede opkomst: 8 tafels waar flink gestreden werd om de punten.

Zaterdag 10 maart a.s. is er Carnaval voor onze F & E pupillen en de Pubquiz voor junioren, senioren  en ouders. Houd deze datum vrij in je agenda en kom gezellig!

Grote Clubactie: deze week is de definitieve opbrengst van de Grote Clubactie bekend geworden, Furore heeft een cheque van € 3.454,40 ontvangen! Een supermooi bedrag!

Pascale Tuinstra