U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

04-02-2018 19:28 uur

Team van de week 28 januari

Zondag 28 januari speelde Furore 1 haar volgende thuiswedstrijd tegen Conventus 1. Omdat wij meer jeugdploegen hebben dan dat er thuiswedstrijden zijn van Furore 1 waren deze week de E2, E3 en E4 team van de week.

Jullie mochten mee de kleedkamer in bij de voorbespreking en daarna gingen we ons klaar maken voor het oplopen. Er was wat discussie want eigenlijk wilde de meesten van jullie met Merel meelopen. Uiteindelijk kwam het goed en liep iedereen met een andere speler mee.

Na het voorstellen, waarbij jullie allemaal zwaaiden naar het publiek, stelden de ploegen zich op en werd er een moment van stilte gehouden voor het op 89-jarige leeftijd overleden erelid van het KNKV, Adri Zwaanswijk.

Tijdens de wedstrijd moedigden jullie het eerste enthousiast aan en ook de uitgedeelde trommels werden goed gebruikt!

In de rust renden jullie even een paar rondjes door de zaal en na wat drinken en een zakje chips kon de tweede helft weer beginnen. Wederom moedigden jullie het eerste luid aan en enkele meiden waagden zelfs een dansje bij de vele doelpunten die er vielen. Na de met 25-15 gewonnen wedstrijd konden jullie met de uitgedeelde handtekeningenposter de spelers af om hun handtekening op te halen. Enkele van jullie lukte het om ze allemaal te bemachtigen, anderen gingen liever nog even schieten op een hoge paal.

Lieve Kim, Elize, Solane, Tijmen, Casper, Emma, Lisa, Zeno, Roan, Jaydn, Faye, Demi en Indy wat hebben jullie er een gezellige middag van gemaakt en hopelijk zien we jullie binnenkort nog eens op de tribune bij een thuiswedstrijd van Furore 1.

Patricia van Zonderen