U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

22-01-2018 20:37 uur

Furore Intern

De jeugd heeft de toekomst. Dat is natuurlijk al jaren bekend maar ook bij Furore zijn wij ontzettend blij met al onze jeugdleden. We hebben gigantisch veel jeugd die getraind moet worden en er zijn ook coaches nodig bij onze kleinste telgen.

Nu is er tijdens de trainingen al gevraagd aan onze seniorenleden om een ploegje onder hun hoede te nemen om het goede korfbal ook aan de jeugd over te brengen. Heb jij 1x per week tijd om een ploegje te trainen, meld je dan bij de Jeugd TC.

Het vlaggenschip stond afgelopen weken weer als een beest te spelen. Twee mooie wedstrijden waarvan DKV helaas verloren werd, maar gisteren Dordrecht opgerold is door onze spelers. Ivo mocht zijn opwachting maken in de basis en Tiuri heeft ingevallen in ons 1e team. Het team heeft deze wedstrijden uitstekend gespeeld en staat op de gedeelde 1e plaats in de 3e klasse.

Ook zal vanaf deze week de inschrijving weer starten voor ons jaarlijkse Pinksterkamp. Dit jaar zullen we met alle jeugd afreizen naar Ommen. Alle jeugdleden tot A junior zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor dit te gekke kamp. 4 dagen keten….. (en ’s nachts veel slapen natuurlijk).

Sara van Kleef