U bevindt zich hier: Volg Furore » Nieuwsarchief

08-01-2018 19:15 uur

Scheidsrechters gezocht

We zijn hard aan het groeien met onze vereniging en daar zijn we super blij mee! Maar het toenemen van leden betekent ook dat dat we meer vrijwilligers nodig hebben om al deze leden op te vangen. Vooral op scheidsrechters gebied wordt het krap, nu we maar liefst zes E ploegen hebben wordt het lastig om voldoende scheidsrechters te vinden. Hierdoor komt er veel druk op onze huidige scheidsrechters.

We willen jullie dan  ook vragen of jullie ons "scheidsrechters team" te komen versterken! Het gaat vooral om wedstrijden van onze jonge jeugdploegen (E&F). Deze ploegen zijn echter minder moeilijk om te fluiten, omdat de regels hier wat soepeler zijn dan bij de andere ploegen. Ouders, B aspiranten en A junioren zouden deze wedstrijden ook makkelijk kunnen fluiten.

Mocht je dit willen doen geef dat dan even aan door middel van  een mail te sturen naar furore.krommenie@knkv.net Uiteraard ontvangen jullie begeleiding van ervaren scheidsrechters.