U bevindt zich hier: Volg Furore » Furore Intern

Furore Intern

08-01-2018 19:05 uur

Furore intern

Aan mij de eer om jullie namens het bestuur een goed en sportief 2018 te wensen! Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar op het nieuwe jaar geproost tijdens de nieuwjaarsborrel.

De eerste wedstrijden van 2018 zijn alweer gespeeld en wederom wist onze eerste te winnen. Zij namen het op tegen Stormvogels in Uitgeest. Het eerste blijft door deze overwinning op een mooie eerste plaats staan! Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op de planning tegen DKV Victoria uit Diemen, de nummer twee uit de poule. Deze wedstrijd wordt om 15:40 uur gespeeld in Diemen, kom ze aanmoedigen!

2017 was een goed jaar voor Furore, we hebben ons eerste jaar op sportpark de Omzoom doorgebracht en ons eerste wist op het veld weer te promoveren naar de derde klasse.  Tevens zijn wij als vereniging in 2017 gegroeid qua leden, momenteel hebben wij maar liefst zes E ploegen. Hier zijn wij als vereniging erg trots op!

Zoveel ploegen betekent ook veel inzet van vrijwilligers, dit wordt steeds lastiger om op iedere plek een vrijwilliger  te vinden. Momenteel zijn we nog opzoek naar trainers voor een jeugdploeg en jeugdscheidsrechters. Patrick en ik zijn hard bezig geweest om voor de eerste 4 weken scheidsrechters in te delen op de wedstrijden. Wij hebben dit namelijk tijdelijk overgenomen van Tobias, omdat hiervoor nog geen opvolger was. Tobias via deze weg wil ik jou nog even bedanken voor al je inzet!

Ik hoop dat er mensen zijn die de vereniging willen helpen en af en toe een wedstrijd willen gaan fluiten, het gaat vooral om wedstrijden van de E ploegen. Deze zijn echter minder moeilijk om te fluiten omdat de regels hier wat soepeler zijn dan bij de andere ploegen. Ouders, B aspiranten en A junioren zouden deze wedstrijden ook makkelijk kunnen fluiten. Mocht je dit willen doen geef dat dan even aan in via een mail te sturen naar furore.krommenie@knkv.net Uiteraard ontvangen jullie begeleiding van ervaren scheidsrechters.

Vanaf september 2018 zijn alle senioren ook verplicht om een spelregelbewijs te halen voordat zij het veld mogen betreden. Deze kun je zelf thuis halen via Korfbalmasterz. Ik wil jullie dan ook adviseren om dat te gaan, want wanneer je dit niet doet mag je straks niet meer spelen en dat zou jammer zijn! Kijk voor meer informatie op de volgende link: www.korfbalmasterz.nl

Laten we hopen dat 2018 een goed en mooi jaar gaat worden voor Furore! 10 maart staat er in ieder geval weer een leuke pubquiz op het programma, deze wordt om 21:00 uur gespeeld.  Houd deze datum alvast vrij in je agenda.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,